Find rette størrelse – varmepumpe eller gasfyr

Noget af det vigtigste er at forholde sig til sin bolig og boligens isoleringsgrad. Altså hvor godt er huset isoleret? Hvor gammel er boligen? Er der skiftet vinduer? Er der efterisoleret og/eller hulrumsisoleret?

Med andre ord, er der gjort nogle tiltag, så boligen står mere opdateret, end da den blev bygget? Det kan have stor betydning.
Ligeledes skal man også forholde sig til, hvor meget varmt vand man vil bruge. Er der eksempelvis karbad? Er der flere, der skal bade samtidigt? Er der rainshower, eller overvejer du at bygge til på et senere tidspunkt? Eller overvejder du at renovere badeværelse eller lignende?

Alle de ting har også betydning for at vælge den rigtige varmeløsning. Det essentielle er at tilpasse varmesystemet til de boligkvadratmeter, der er – eller som på sigt kommer ved eventuel tilbygning. Der er også lovgivning på området, så derfor kan det være en god idé at få en ekspert på området ind som energivejleder, så du træffer de rigtige beslutninger.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med vejledning, installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16