Find den rigtige størrelse varmepumpe eller gasfyr? - Danskvarmeservice

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Hvordan finder du den rigtige størrelse varmepumpe eller gasfyr

Noget af det vigtigste er at forholde sig til sin bolig og boligens isoleringsgrad. Altså hvor godt er huset isoleret? Hvor gammel er boligen? Er der skiftet vinduer? Er der efterisoleret og/eller hulrumsisoleret?

Med andre ord, er der gjort nogle tiltag, så boligen står mere opdateret, end da den blev bygget? Det kan have stor betydning.
Ligeledes skal man også forholde sig til, hvor meget varmt vand man vil bruge. Er der eksempelvis karbad? Er der flere, der skal bade samtidigt? Er der rainshower, eller overvejer du at bygge til på et senere tidspunkt? Eller overvejder du at renovere badeværelse eller lignende?

Alle de ting har også betydning for at vælge den rigtige varmeløsning. Det essentielle er at tilpasse varmesystemet til de boligkvadratmeter, der er – eller som på sigt kommer ved eventuel tilbygning. Der er også lovgivning på området, så derfor kan det være en god idé at få en ekspert på området ind som energivejleder, så du træffer de rigtige beslutninger.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med vejledning, installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Denne service sætter standarder

Serviceteknikeren var kompetent, arbejdede roligt og koncentreret. Han svarede med glæde yderligere spørgsmål på en detaljeret og forståelig måde. Derudover gav han nyttige tip til optimeret drift af vores varmesystem såvel til vedligeholdelse og pleje. Denne service sætter standarder, og det ville være rart, hvis andre tjenester af denne art blev udført på samme niveau.

Mirko Meister 10. juni 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019