Tips til oliekedler - Få gode tips til oliekedler hos Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Tips til oliekedler

1 og 2 strengs rørføring Hvis din installation er udført med returrør, er der risiko for, at returrøret bliver utæt og resultere i at olien løber ud i jorden. Derfor skal der monteres en LT flowkontrol, hvorved returrøret sløjfes.

Cirkulationspumpe

Det er en god ide, at slukke for cirkulationspumpen om sommeren

Du sparer dermed både på din strøm og olie. Har du en ældre cirkulationspumper kan du risikere den sætter sig fast, men hvis du ca. en gang om ugen tænder og lader den køre i ca. 5 minutter, så sker det sjældent.

Kedeltemperatur En pladejernskedel tærer hurtigere end støbejernskedel, hvis den kører på for lav temperatur. En temperatur på kedeltermostaten på 65 grader anbefales derfor til pladejernskedler og støbejernskedel kan køre med en lavere temperatur.

Shuntventil En shuntventil er en hane, hvor du kan lukke for vandet til din radiator.

Fyringsøkonomien bliver bedre jo mere du lukker for shuntventilen.

Se oliekedler her

Service_400x400px

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019