Tips om olietanke - Få de bedste tips om olietanke her

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Tips om olietanke

Kender du alderen på din olietank? Hvis ikke, vil det nok være  en god ide at finde ud af det, da nogle tanke – ifølge de nye regler – skal udskiftes på grund af alder.

Hos Dansk Varme Service er tanktjekket gratis, når det foretages i forbindelse med et eftersyn. Tilbuddet gælder for overjordiske, synlige tanke. 

Se olietanke her

Med de nye bestemmelser, der er trådt i kraft i 2005 for villatanke, er et tjek blevet endnu mere aktuelt. Tankbekendtgørelsen indeholder en række nye krav og regler for olietanke under 6.000 liter. Miljøstyrelsen ønsker nemlig at få udskiftet 20.000 ældre tanke, der er risiko for kan forurene med olieudslip.

Læs mere om bekendtgørelsen her

Få efterset din tank

Miljøstyrelsen anbefaler: “… at tankejere, som er i tvivl om hvornår deres tank skal udskiftes eller som i øvrigt er i tvivl om deres tankanlæg opfylder reglerne, får foretaget et tjek i forbindelse med deres årlige besøg af serviceteknikeren.” (kilde: www.mst.dk).

 

 

 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019