Teknisk backup til vores afdeling for installation af varmepumper.

Har du forstand på installation, og kunne du tænke dig at bruge din viden til at sikre kvaliteten i vores installations afdeling. Er du klar til at hoppe ind i en nyoprettet funktion, hvor du får masser af sparring og specialisttræning.

Så bliv en del af OK installation og træd ind i en stilling, der både giver dig gode ansættelsesforhold og masser af muligheder for at udvikle dig i fremtiden. Her bliver du en del af den grønne omstilling med installation af varmepumper.

 

Velkommen til teamet – og en helt ny funktion
Installation- og Planlægningsafdelingen installerer primært, varmepumper hos private og erhvervskunder.
På afdelingens hovedkontor i Silkeborg indgår du i vores Teknik & Kvalitet-team, som sikrer, at alle vores installationer bliver udført efter vores standarder og gældende lovgivning.

 

Garant for kvalitet
Din opgave, først og fremmest, er at sikre kvaliteten i udførelsen af installationer – i samarbejde med den tekniske chef, planlæggere, projektkoordinatorer for både interne og eksterne installatører. Det betyder, at du håndterer den information, der kommer ind fra serviceafdelingen, egene VVS’er, eksterne og kunder.

På en almindelig hverdag vil du blandt andet:

  • administrere fællesmail og håndtere kundehenvendelser
  • udføre kvalitetssikringskontrol på udførte installationer og sikre, at indkommende KS-dokumentation følger vores guidelines
  • indgå i samarbejde om at ændre arbejdsinstrukser og metodebeskrivelser
  • være fagcoach for interne og eksterne installatører og installationsledere
  • udføre diverse ad hoc-opgaver, der opstår i løbet af dagen
  •  teknisk vidensdeling mod salg

 

Gode udviklingsmuligheder, gode forhold
Selvom dette er en ny funktion, så har du mange kolleger, som er erfarne i faget. Derfor får du et godt oplæringsforløb med sidemandsoplæring og specialisttræning, og selvfølgelig masser af sparring og backup, når du har brug for det. Har du kompetencerne og ambitionen, så vil du i samarbejde med din chef have adgang til mere komplekse udfordringer og efteruddannelse i fremtiden.

 

Teknik og struktur er en del af dit DNA
Det skræmmer dig ikke at tage ansvar for opgaverne, som du selvfølgelig altid følger til dørs. Du sætter en ære i at have orden i sagerne, og din strukturelle tilgang til dit arbejde er grunden til, at du altid leverer kvalitet, du kan stå inde for.

Du har altid servicehatten på – men samtidig er du ikke bange for at udfordre de måder, tingene bliver gjort på, om det er dine kolleger, chefen eller CEO’en, du snakker med.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en håndværksmæssig baggrund, måske som VVS’er, elektriker, eller en anden teknisk uddannelse, der giver dig indsigt i installationsfaget
  • har siddet i en lignende funktion inden for kvalitetssikring, og gerne i en lignende branche
  • kan begå dig på dansk i både skrift og tale
  • ikke er IT-forskrækket.

 

Interesseret?
Så send os din motiverede ansøgning og dit CV. Vi vurderer kandidater og inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til din kommende stilling eller afdeling, så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Teknik & Kvalitet Jan Gøhre på jg@dvsas.dk eller +45 2220 5770.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16