Vi er autoriseret VVS-installatører

Vi løser vi alle opgaver inden for VVS-arbejde og vi står altid klar til at rykke ud

Uanset om din vandhane drypper, du skal have installeret et nyt badeværelse, om toilettet løber eller om du skal have installeret et nyt varmeanlæg, er vores VVS-installatører klar til at udføre opgaven.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Vi tilbyder alt i VVS

Vi løser vi alle opgaver inden for VVS-arbejde og vi står altid klar til at rykke ud til en enhver form for VVS-opgave. Kontakt os og hør mere om hvad og hvor vi tilbyder VVS.

Tekniq Garantiordning

Vi er med i  TEKNIQs Garantiordning, som dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms, hvis du får medhold.

Med i Gasmesterordningen

Vi er cerficeret gasmester, hvilket er en sikkerhed om kvalitet for dig som kunde. Det er HMN Gassalg, der står bag gasmesterordningen.

DVS Energilån

Du behøver ikke at omlægge dine lån eller have friværdi i boligen, for at få et DVS Energilån. Det er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. står i en nødsituation med et nedbrudt fyr og hvor du ikke kan vente, til du har snakket med din bank. Så kan vores Energikonsulent i løbet af kort tid hjælpe dig med at lave et overslag på udgifterne og derefter kontakte Resurs Bank over telefonen og få oprettet lånet.

I Dansk Varme Service er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi kan hjælpe dig hele vejen – fra idé til færdig installation og efterfølgende service.

Vi sælger, installerer og servicere alle former for energiløsninger – herunder varmepumper, naturgaskedler, oliekedler, fjernvarmeunits med mere.

Vi leverer varmeservice til:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.