Varmepumpeservice

Få din varmepumpe vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Tegn et varmepumpe serviceabonnement hos Dansk Varme Service, og du er sikker på, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Læs mere om vores varmepumpe service her under.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

God varmeøkonomi

En årlig varmepumpeservice aftale giver din luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe den bedste drift til den laveste mulige omkostning. 

Lovpligtigt

En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart og er derfor omfattet af et lovpligtig service. Disse må kun foretages af special uddannet personale.

Hvad du selv kan gøre

Når det gælder udedelen, skal du huske at holde den fri for blade, græs, buske med mere – og fygesne om vinteren. Resten skal du overlade til en fagmand.

Tegn et serviceabonnement

Med årlig varmepumpeservice sikrer du, at din varmepumpe, uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, udnytter energien optimalt og på den mest økonomiske måde. Derfor er service lige så vigtigt som service på din bil.

Tegn et serviceabonnement hos Dansk Varme Service og få sikret, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Der findes rent faktisk et lovmæssigt krav om varmepumpe eftersyn én gang om året, hvis din varmepumpe har en fyldning på over et kilo kølemiddel. Og da det er de færreste der ved, hvordan man tjekker op på mekanikken bag samt om kølemidlet lækker, anbefaler vi at du får udført eftersyn på din varmepumpe af en professionel. Forkert håndtering af varmepumpen kan medføre udslip af kølemidlet, hvilket kan være skadeligt for miljøet. Et varmepumpe eftersyn kræver derfor en fagmand, og her har vi som en af landets største servicepartnere mere end 50 faguddannede energiteknikere, der står klar til at hjælpe. Vi tilbyder service på varmepumper året rundt – også i dit lokalområde. 

Et varmepumpeanlæg der holdes ved lige, medfører længere levetid, men du får også et anlæg med en højere ydeevne. Når vores energiteknikere udfører service på varmepumper indebærer det blandt andet kontrol af fordamper og kondensator og rensning af indvendige filtre. Ved mistanke om lækage af kølemiddel, tjekkes kølemiddelfyldning. Med den varmepumpeservice du får ved os, sørger vi således for at komme hele vejen rundt om dit anlæg, så du ikke skal bekymre dig om fejl og mangler før det næste lovpligtige eftersyn er påkrævet. Varmepumpe service er ikke noget du selv bør give dig i kast med, da det kølemiddel, som varmepumpen indeholder, er en gasart. Derfor bør du altid overlade service af varmepumper til en fagmand.

Selvom du måske har en idé om, hvor meget din varmepumpe årligt forbruger, og har styr på hvornår den trænger til service, kan det alligevel være smart at sikre dig adgang til service på din varmepumpe året rundt. En varmepumpes årlige forbrug kan nemlig hurtigt skifte ud fra flere forskellige faktorer, og går der noget galt, er det altafgørende at have varmepumpeservice ved hånden. Derfor tilbyder vi en årlig serviceaftale, så du er sikret fast varmepumpeservice uanset mærke, idet vi udfører service på de fleste fabrikanter af varmepumper. Vi skræddersyr således en varmepumpeservice pris, så den er tilpasset dit forbrug og den type varmepumpe, du har. Når du tegner et serviceabonnement, sikrer du dig dermed den mest effektive og omkostningslave service på din varmepumpe.

Service på varmepumpe medfører, at man forlænger levetiden på sin varmepumpe. Derfor er service på varmepumpe en vigtig ting at huske at få gjort. Service af varmepumpe medfører også, at varmepumpen får en højere ydeevne, hvilket gør din varmepumpe bedre, og sørger for, at dine varmepumpe altid fungerer på den måde, som du ønsker og at den derfor yder et lige så godt stykke arbejde, som da du købte den. Dansk Varme Service udfører service på varmepumpe ved blandt andet at kontrollere varmepumpens fordamper og ligeledes kontrolleres varmepumpens kondensator. Service af varmepumpe indebærer også, at de indvendige filtre i varmepumpen bliver renset samt varmepumpens fordamper og kondensator bliver kontrolleret, så det igen er godt som nyt, og på den måde fungerer optimalt og lever op til den standard som den skal.

Processen under service af varmepumpe indebærer også flere punkter, som alle er med til at sørge for, at du får den bedste service af varmepumpe her hos os. Det skyldes, at vi igennem service af varmepumpe kommer hele vejen rundt om varmepumpe-anlægget. Derfor behøver du slet ikke at bekymre dig om dit varmepumpeanlæg, og om der skulle være nogle fejl og mangler, for er de der, så skal vi nok finde dem igennem vores service af din varmepumpe. Du bør dog altid overlade dette lovpligtige service af varmepumpe til professionelle. Dette skyldes, at det kan være et kringlet og svært service at give sig i kast med. Derudover er det kølemiddel, som skal fyldes på anlægget en gasart, som man bør overlade til professionelle at håndtere og fylde på. Husk derfor at du ikke selv bør gå igang med at lave service på varmepumpe, da dette kan være farligt. Du bør altid kontakte professionelle teknikere til at udføre service på dine varmepumpe.

Det er en rigtig god idé at sørge for jævnligt at have service på varmepumpe. Faktisk er det lovpligtigt at have service på varmepumpe én gang om året, hvis varmepumpen har over et kilo kølemiddel påfyldt i anlægget. Så det er en rigtig god idé at overholde denne lovpligtighed, og derfor sørge for at have eftersyn på sin varmepumpe minimum en gang om året. Det er ikke kun fordi, at det er lovpligtigt. Det skyldes også, at varmepumpens levetid kan forlænges betydeligt, hvis man sørger for at tage sig godt af den ved at huske service af varmepumpe.

På denne måde vil varmepumpen altid være i den bedste stand, og er der nogle mangler vil de blive opdaget ved det årlige service af varmepumpe. Har du brug for varmepumpe service i Nordsjælland, kan du besøge vores showroom i Hillerød eller modtage den service, som du har brug for blot ved at kontakte os. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med service af varmepumpe hele året, og har over 50 faguddannede energiteknikere, som har lige præcis den ekspertise der skal til for, at hjælpe dig. Dette gælder selvfølgelig både varmepumpeservice sjælland og varmepumpeservice Nordsjælland.

Grundet det store behov for varmepumpeservice tilbyder vi en årlig aftale på service af varmepumper. Det vil sige, at du får en aftale der kører af sig selv, og som sikrer dig, at du altid har adgang til service af varmepumpe, hvis noget går galt, eller hvis du bare har brug for dit årlige varmepumpeservice. Ønsker du denne årlige varmepumpeservice aftale, kan du kontakte os, og så laver vi sammen en skræddersyet varmepumpe serviceaftale, som passer lige præcis til dit forbrug, dit varmepumpeanlæg og dit behov.

På denne måde sikrer du dig, at du får den pris, som vil være mest fordelagtig for dig, ud fra dine egne behov. Og samtidig sikrer du dig også, at du får den mest effektive og omkostningslave service på varmepumpen i dit hjem. Og selvom du måske mener, at du har et overblik over, hvor højt dit forbrug er på dit fyr, kan det meget hurtigt skifte, hvis der sker fejl på varmepumpen, som ikke bliver opdaget. Derfor kan det være økonomisk farligt at udskyde disse eftersyn af varmepumpe, fordi du kan risikere, at det bliver meget dyrere i fremtiden, hvis ikke fejlen bliver opdaget hurtigt af blandt vores faguddannede teknikere.

Dansk Varme Service er med i VPO (Varmepumpeordningen), der er en selvstændig, uafhængig og frivillig brancheordning, der ledes af et VPO-udvalg og administreres af et sekretariat.

Læs mere om VPO her

Vi leverer varmeservice til:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Vi holder energien kørende

Få dit varmeanlæg vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Er dit varmeanlæg gået kold eller har det brug for et eftersyn, så kontakt Dansk Varme Service. Vi har faguddannede lokale energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kan komme varme på igen. Vores energiteknikere er specialister i flere forskellige typer opvarmning, se mere her nedenfor.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Mere tryghed

Undgå det kolde gys! Du kan føle dig mere tryg, når varmeanlægget bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt.

God fyringsøkonomi

Når dit varmeanlæg fungerer optimalt, giver det dig besparelser på varmeregningen på helt op til 1.000 kr. om året.

Veluddannede teknikere

Varmeservice udføres med faste intervaller af vores veluddannede energiteknikere, der alle har stor ekspertise og erfaring.

Vagtordning fra 1. oktober til 30. april
Fra kl. 8.00 til kl. 20.00 alle ugens dage. Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 udføres ikke samme dag, dog vil problemet så vidt muligt blive afhjulpet pr. telefon.

Vagtordning fra 1. maj til 30. september
Inden for almindelig arbejdstid på ugens fem første dage. Mandag -torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00. Aftalen dækker ikke tilkald på helligdage, 1. maj, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

Vi har faguddannede energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kommer varme på igen.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Frie tilkald giver tryghed i hverdagen.

Service abonnement med frie tilkald kan tegnes på olie og gasanlæg. Kort sagt betyder det, at du frit kan tilkalde hjælp ved driftsstop, i henhold til abonnementsbetingelserne, alle ugens dage i hele fyringsperioden. Du skal kun betale for reservedelene.

Vi leverer varmeservice til ...

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Vi holder energien kørende

Få dit varmeanlæg vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Er dit varmeanlæg gået kold eller har det brug for et eftersyn, så kontakt Dansk Varme Service. Vi har faguddannede lokale energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kan komme varme på igen. Vores energiteknikere er specialister i flere forskellige typer opvarmning, se mere her nedenfor.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Mere tryghed

Undgå det kolde gys! Du kan føle dig mere tryg, når varmeanlægget bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt.

God fyringsøkonomi

Når dit varmeanlæg fungerer optimalt, giver det dig besparelser på varmeregningen på helt op til 1.000 kr. om året.

Veluddannede teknikere

Varmeservice udføres med faste intervaller af vores veluddannede energiteknikere, der alle har stor ekspertise og erfaring.

Vagtordning fra 1. oktober til 30. april
Fra kl. 8.00 til kl. 20.00 alle ugens dage. Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 udføres ikke samme dag, dog vil problemet så vidt muligt blive afhjulpet pr. telefon.

Vagtordning fra 1. maj til 30. september
Inden for almindelig arbejdstid på ugens fem første dage. Mandag -torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00. Aftalen dækker ikke tilkald på helligdage, 1. maj, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

Vi har faguddannede energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kommer varme på igen.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Frie tilkald giver tryghed i hverdagen.

Service abonnement med frie tilkald kan tegnes på olie og gasanlæg. Kort sagt betyder det, at du frit kan tilkalde hjælp ved driftsstop, i henhold til abonnementsbetingelserne, alle ugens dage i hele fyringsperioden. Du skal kun betale for reservedelene.

Vi leverer varmeservice til ...

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate