Varmepumpe service → Vi dækker hele landet - Læs mere nu!

Varmepumpe service

Tegn et varmepumpe serviceabonnement hos Dansk Varme Service og sikre, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Vi er bl.a. specialister i Nibe varmepumper af fabrikaterne Metro Therm og Vølund.

Læs mere om vores varmepumpe service her under.

Kontakt os

Har du en varmepumpe derhjemme, er der her nogle gode råd at hente til, hvordan du får mest ud af din varmepumpe. Det er en rigtig god idé at få service på varmepumpe, så man altid sikrer sig, at den virker optimalt, og lever op til den standard, som den skal kunne levere for at varme dit hus op. Derfor tilbyder vi hos Dansk Varme Service selvfølgelig service på varmepumpe, så du kan sikre dig, at din varmepumpe altid er i tip top stand. 

Derfor skal du have et varmepumpe eftersyn

Der findes rent faktisk et lovmæssigt krav om varmepumpe eftersyn én gang om året, hvis din varmepumpe har en fyldning på over et kilo kølemiddel. Og da det er de færreste der ved, hvordan man tjekker op på mekanikken bag samt om kølemidlet lækker, anbefaler vi at du får udført eftersyn på din varmepumpe af en professionel. Forkert håndtering af varmepumpen kan medføre udslip af kølemidlet, hvilket kan være skadeligt for miljøet. Et varmepumpe eftersyn kræver derfor en fagmand, og her har vi som en af landets største servicepartnere mere end 50 faguddannede energiteknikere, der står klar til at hjælpe. Vi tilbyder service på varmepumper året rundt og også i dit lokalområde. Modtag for eksempel varmepumpeservice på Sjælland, hvor vi også har showroom. 

Hvad indebærer en varmepumpeservice?

Et varmepumpeanlæg der holdes ved lige, medfører det både længere levetid, men du får også et anlæg med en højere ydeevne. Når vores energiteknikere udfører service på varmepumper indebærer det blandt andet kontrol af fordamper og kondensator, rensning af indvendige filtre samt efterfyldning af kølemiddel og meget mere. Med den varmepumpeservice du får ved os, sørger vi således for at komme hele vejen rundt om dit anlæg, så du ikke skal bekymre dig om fejl og mangler før det næste lovpligtige eftersyn er påkrævet. Varmepumpe service er ikke noget du selv bør give dig i kast med, da det kølemiddel, som varmepumpen indeholder, er en gasart. Derfor bør du altid overlade service af varmepumper til en fagmand.  

Årligt forbrug og pris på varmeservice

Selvom du måske har en idé om, hvor meget din varmepumpe årligt forbruger, og har styr på hvornår den trænger til service, kan det alligevel være smart at sikre dig adgang til service på din varmepumpe året rundt. En varmepumpes årlige forbrug kan nemlig hurtigt skifte ud fra flere forskellige faktorer, og går der noget galt, er det altafgørende at have varmepumpe service ved hånden. Derfor tilbyder vi en årlig serviceaftale, så du er sikret fast varmepumpe service uanset mærke, idet vi udfører service på de fleste fabrikanter af varmepumper. Vi skræddersyr således en varmepumpe service pris, så den er tilpasset dit forbrug og den type varmepumpe, du har. Når du tegner et serviceabonnement, sikrer du dig dermed den mest effektive og omkostningslave service på din varmepumpe.

Hvordan udføres service på varmepumpe?

Service på varmepumpe medfører, at man forlænger levetiden på sin varmepumpe. Derfor er service på varmepumpe en vigtig ting at huske at få gjort. Service af varmepumpe medfører også, at varmepumpen får en højere ydeevne, hvilket gør din varmepumpe bedre, og sørger for, at dine varmepumpe altid fungerer på den måde, som du ønsker og at den derfor yder et lige så godt stykke arbejde, som da du købte den. Dansk Varme Service udfører service på varmepumpe ved blandt andet at kontrollere varmepumpens fordamper og ligeledes kontrolleres varmepumpens kondensator. Service af varmepumpe indebærer også, at de indvendige filtre i varmepumpen bliver renset, og at der bliver fyldt kølemiddel på anlægget, så det igen er godt som nyt, og på den måde fungerer optimalt og lever op til den standard som den skal.

Processen under service af varmepumpe inderbærer også flere punkter, som alle er med til at sørge for, at du får den bedste service af varmepumpe her hos os. Det skyldes, at vi igennem service af varmepumpe kommer hele vejen rundt om varmepumpe-anlægget. Derfor behøver du slet ikke at bekymre dig om dit varmepumpeanlæg, og om der skulle være nogle fejl og mangler, for er de der, så skal vi nok finde dem igennem vores service af din varmepumpe. Du bør dog altid overlade dette lovpligtige service af varmepumpe til professionelle. Dette skyldes, at det kan være et kringlet og svært service at give sig i kast med. Derudover er det kølemiddel, som skal fyldes på anlægget en gasart, som man bør overlade til professionelle at håndtere og fylde på. Husk derfor at du ikke selv bør gå igang med at lave service på varmepumpe, da dette kan være farligt. Du bør altid kontakte professionelle teknikere til at udføre service på dine varmepumpe. 

Hvor ofte bør man have service på varmepumpe?

Det er en rigtig god idé at sørge for jævnligt at have service på varmepumpe. Og faktisk er det lovpligtigt at have service på varmepumpe én gang om året, hvis varmepumpen har over et kilo kølemiddel påfyldt i anlægget. Så det er en rigtig god idé at overholde denne lovpligtighed, og derfor sørge for at have eftersyn på sin varmepumpe minimum en gang om året. Og det er ikke kun fordi at det er lovpligtig. Det skyldes også, at varmepumpens levetid kan forlænges betydeligt, hvis man sørger for at tage sig godt af den, ved at huske service af varmepumpe.

På denne måde vil varmepumpen altid være i den bedste stand, og er der nogle mangler vil de blive opdaget ved det årlige service af varmepumpe. Har du brug for varmepumpe service nordsjælland kan du besøge vores showroom i Hillerød eller modtage den service, som du har brug for blot ved at kontakte os. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med service af varmepumpe hele året, og har over 50 faguddannede energiteknikere, som har lige præcis den ekspertise der skal til for, at hjælpe dig. Dette gælder selvfølgelig både varmepumpeservice sjælland og varmepumpeservice nordsjælland.

Hvad koster service varmepumpe?

Grundet det store behov på varmepumpeservice tilbyder vi en årlig aftale på service af varmepumpe. Det vil sige, at du får en aftale der kører af sig selv, og som sikrer dig, at du altid har adgang til service af varmepumpe, hvis noget går galt, eller hvis du bare har brug for dit årlige varmepumpeservice. Ønsker du denne årlige varmepumpeservice aftale, kan du kontakte os, og så laver vi sammen en skræddersyet varmepumpe serviceaftale, som passer lige præcis til dit forbrug, dit varmepumpeanlæg og dit behov.

På denne måde sikrer du dig, at du får den pris, som vil være mest fordelagtig for dig, ud fra dine egne behov. Og samtidig sikrer du dig også, at du får den mest effektive og omkostningslave service på varmepumpen i dit hjem. Og selvom du måske mener at du har et overblik over hvor højt dit forbrug er på dit fyr, kan det meget hurtigt skifte hvis der sker fejl på varmepumpen som ikke bliver opdaget. Derfor kan det være økonomisk farligt at udskyde disse eftersyn af varmepumpe, fordi kun risikere at det bliver meget dyrere i fremtiden, hvis ikke fejlen bliver opdaget hurtigt af blandt vores faguddannede teknikere.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere, hvad vi kan tilbyde og for at få uforpligtende tilbud på vores varmepumpe service.

Med i Varmepumpeordningen

 

vpo_logo

Dansk Varme Service er med i VPO (Varmepumpeordningen), der er en selvstændig, uafhængig og frivillig brancheordning, der ledes af et VPO-udvalg og administreres af et sekretariat.

Læs mere om VPO her

Service på varmepumper

Med årlig varmepumpeservice sikrer du, at din varmepumpe, uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, udnytter energien optimalt og på den mest økonomiske måde. Derfor er service lige så vigtigt som service på din bil.
Tegn et serviceabonnement hos Dansk Varme Service og sikre, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Abonnementsbetingelser.

Med i Varmepumpeordningen

 

vpo_logo

Dansk Varme Service er med i VPO (Varmepumpeordningen), der er en selvstændig, uafhængig og frivillig brancheordning, der ledes af et VPO-udvalg og administreres af et sekretariat.

Læs mere om VPO her

Service på varmepumper

Med årlig varmepumpeservice sikrer du, at din varmepumpe, uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, udnytter energien optimalt og på den mest økonomiske måde. Derfor er service lige så vigtigt som service på din bil.
Tegn et serviceabonnement hos Dansk Varme Service og sikre, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt.

Abonnementsbetingelser.

Vi udfører også service på

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019