Vi holder energien kørende

Få dit varmeanlæg vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Er dit varmeanlæg gået kold eller har det brug for et eftersyn, så kontakt Dansk Varme Service. Vi har faguddannede lokale energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kan komme varme på igen. Vores energiteknikere er specialister i flere forskellige typer opvarmning, se mere her nedenfor.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Mere tryghed

Undgå det kolde gys! Du kan føle dig mere tryg, når varmeanlægget bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt.

God fyringsøkonomi

Når dit varmeanlæg fungerer optimalt, giver det dig besparelser på varmeregningen på helt op til 1.000 kr. om året.

Veluddannede teknikere

Varmeservice udføres med faste intervaller af vores veluddannede energiteknikere, der alle har stor ekspertise og erfaring.

Vagtordning fra 1. oktober til 30. april
Fra kl. 8.00 til kl. 20.00 alle ugens dage. Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 udføres ikke samme dag, dog vil problemet så vidt muligt blive afhjulpet pr. telefon.

Vagtordning fra 1. maj til 30. september
Inden for almindelig arbejdstid på ugens fem første dage. Mandag -torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00. Aftalen dækker ikke tilkald på helligdage, 1. maj, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

Vi har faguddannede energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kommer varme på igen.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Frie tilkald giver tryghed i hverdagen.

Service abonnement med frie tilkald kan tegnes på olie og gasanlæg. Kort sagt betyder det, at du frit kan tilkalde hjælp ved driftsstop, i henhold til abonnementsbetingelserne, alle ugens dage i hele fyringsperioden. Du skal kun betale for reservedelene.

Vi leverer varmeservice til:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate