Naturgasservice

Få dit naturgasfyr vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Et dårligt vedligeholdt naturgasfyr bruger ofte mere naturgas end nødvendigt. Sørg for regelmæssig eftersyn og vedligeholdelse af varmeanlægget. Der er mange fordele ved at få service hos Dansk Varme Service – både når det gælder økonomi og tryghed.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Tryghed

Du kan føle dig mere tryg, når varmeanlægget bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt af en faguddannet energitekniker.

God fyringsøkonomi

Energiteknikeren sørger for, at fyret udnytter gassen optimalt, og at det altid fungerer optimalt. Det kan give dig besparelser på varmeregningen.

Et gasfyr i topform

Vi sikrer, at eftersynet udføres med faste intervaller af veluddannede energiteknikere, som har den nødvendige ekspertise og erfaring.

Forebyggelse af reparationer
Eventuelle driftsproblemer tages i opløbet, inden de bliver større og dyrere. Med en tryghedsaftale er du dækket af frie tilkald.

Hvis du opdager gaslugt
Der er nogle forholdsregler du skal foretage dig, hvis du opdager en gaslugt fra dit naturgasfyr. Du må ikke tænde eller slukke for nogle elektriske kontakter. Undgå at tænde for åben ild, brug ikke din fastnettelefon, åbn for alle husets eller lejlighedens vinduer og døre. Luk for gassen ved stophanen.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Undgå ulykker med naturgas.

Hvis du vil undgå ulykker på dit naturgasfyr, så kan det være en god ide at følge disse råd:

Spær eller tilstop aldrig dine vinduer og døre. Hold øje med vandtrykket i dit naturgasfyr, hvis der er for lidt vand på dit naturgasfyr kan du risikere at der kommer driftsforstyrrelser og i værste fald at dit naturgasfyr holder helt op med at virke. Det er derfor vigtig at du regelmæssigt tjekker vandtrykket på dit naturgasfyr.

Du skal derudover sikre at der ikke er luft i radiatorerne, hvis der er luft i radiatorerne kan vandet ikke komme ordentligt rundt og derfor ikke give radiatoren sin fulde effekt.

Hvis du vil have dit naturgasfyr til at have en lang levetid er det ligeledes vigtig, at du holder rent omkring dit naturgasfyr. Dette inkluderer, at du holder opstillingsrummet og luftindtaget til kedlen ren, da naturgasfyret bruger luften til forbrændingen fra det rum det står i. Det kræver også at du holder rent i skorstenen, så gassen fra naturgasfyret kan slippe ud og ikke bliver stoppet af en snavset skorsten tilstoppet med blade, sne, fuglereder osv.

Vi leverer varmeservice til:

Vælg den rigtige naturgasservice aftale

Dit fyr skal vedligeholdes for at fungere optimalt, og for at give dit naturgasfyr den længste levetid som muligt. Er det en god ide at få et serviceeftersyn minimum hvert andet år på dit naturgasfyr. For det første holder det dit naturgasfyr ved lige, men ikke mindst bevarer du garantien på dit naturgasfyr. Det kommer selvfølgelig også an på årgangen af dit naturgasfyr, hvis det er et nyere kan du nøjes med at få det efterset hvert trejde år.

Ved ældre naturgasfyr anbefales et eftersyn hvert andet år. Du fastsætter om dit naturgasfyr er ældre, hvis det er mere end 8 år gammelt.

Et serviceabonnement fra Dansk Varme Service giver dig tryghed i hverdagen. Du kan vælge mellem to forskellige gasserviceabonnementer:

DVS Gas Basis (uden frie tilkald)
DVS Gas Basis er en aftale, som du indgår for perioder på 1,2, eller 3 år. Aftalen dækker et eftersyn i løbet af den aftalte periode. Aftalen er uden frie tilkald og uden reservedele.

DVS Gas Tryghed (med frie tilkald)
DVS Gas Tryghed er en aftale, som du indgår for perioder på 1, 2 eller 3 år. Aftalen dækker et eftersyn i løbet af den aftalte periode og er med årlig betaling. Aftalen inkluderer også reparationer på stedet af en af vores energiteknikere. Kort sagt betyder det, at du frit kan tilkalde hjælp ved driftsstop, i henhold til abonnementsbetingelserne, alle ugens dage i hele fyringsperioden. Du skal kun betale for reservedelene. Aftalen kan indgås for alle gængse fabrikater af gasfyr.

Hvad du skal vælge er op til dig og dit behov. Men de fleste af vores kunder vælger DVS Gas Tryghed med en to-årig aftaleperiode.

Vi står parat – sommer og vinter
Med et serviceabonnement med frie tilkald er hjælpen altid nær. Går fyret i stå, og du står uden varme, får du besøg af eller henvendelse fra en energitekniker snarest efter fejlmeldingen. Normalt er det indenfor ca. tre timer i følgende tilkalds perioder:

Vagtordning fra 1. oktober til 30. april
Fra kl. 8.00 til kl. 20.00 alle ugens dage. Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 udføres ikke samme dag, dog vil problemet så vidt muligt blive afhjulpet pr. telefon.

Vagtordning fra 1. maj til 30. september
Inden for almindelig arbejdstid på ugens fem første dage. Mandag -torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00. Aftalen dækker ikke tilkald på helligdage, 1. maj, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

Vi har faguddannede energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kommer varme på igen.

Gaseftersynet omfatter følgende:

 • Generel vurdering af gasinstallationen og gasfyrets tilstand
 • Eftersyn ifølge gasfyrets vedligeholdelsesvejledning
 • Afprøvning af gasinstallationens tæthed
 • Afprøvning af gasfyrets sikkerheds- og driftsfunktioner
 • Forbrændingsanalyse og evt. indregulering af brænder
 • Inspektion og afprøvning af frisklufttilførsel
 • Inspektion, afprøvning og rensning af aftræk
 • Kontrol af trykekspansionsbeholder
 • Rensning og justering af gasfyr/brænder
 • Rensning af snavssamler, hvis afspærringsventiler er monteret
 • Udarbejdelse af servicerapport

Har du en ældre naturgaskedel bør du overveje, om det ikke er tid til en udskiftning. Erstatter du din gamle naturgaskedel med en moderne naturgaskedel, sparer du op til 25 % om året på gasforbruget.

Typisk kan et fyr holde 15-30 år, men der kan være en økonomisk fordel i at skifte en kedel, der er 15-20 år gammel, da markedet hele tiden ændrer sig, og nye mere energibesparende produkter kommer til.

Det gavner miljøet og giver større sikkerhed
Et moderne naturgasanlæg udnytter gassen bedre, forbruger mindre gas, og er dermed mere venlig over for miljøet. Samtidig får du en større driftsikkerhed, da der er mindre risiko for, at en moderne naturgaskedel pludselig bryder sammen.

Et naturgasfyr er ikke bare et naturgasfyr
Der kan være mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger det rigtige naturgasfyr. Det kan derfor være en god idé, at få vejledning af vores energikonsulent. Han kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg, og derved sikre bedst mulig udnyttelse af naturgassen, og en lavest mulig varmeregning.

Vi kan hjælpe dig – fra start til slut!
Vi kan samtidig vejlede dig om en hel palette af opvarmningsformer og vi er altid 100 % ajour med både lovgivning og den sidste nye teknologi. Vi kan også rådgive på andre områder, blandt andet hvis du er i tvivl om dit anlæg, rør, med mere, lever op til lovens krav.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate

Du kan spare meget på din varmeregning ved at skifte til naturgas. Hvis du har et gammelt oliefyr, kan du spare op til 40 procent på varmeregningen og op til 50 procent, hvis du skifter fra elvarme til naturgas. Hos Dansk Varme Service fører vi kun naturgasfyr fra de bedste producenter på markedet, og vi har mange års erfaring i installation af gasfyr. Og her hos os kan du få den løsning, der passer lige netop til dine behov. Vi har et stor udvalg af støjsvage og energibesparende gasfyr og nogle, der er pladsbesparende samt andre, der har indbygget varmtvandsbeholder. Kontakt os endelig på 7010 9800, så vi i samråd kan finde den rigtige løsning for dig.

Vi kan også udføre et regelmæssigt eftersyn samt vedligeholdelse af dit naturgasfyr. Der er mange fordele ved at få os til at udføre naturgas service på dit varmeanlæg. Det gælder både økonomiske fordele, men også fordele omkring dig og din families tryghed. Et naturgasfyr, der er dårligt vedligeholdt, bruger ofte meget mere naturgas end nødvendigt. Energiteknikeren sørger for, at fyret udnytter gassen optimalt, og at fyret altid fungerer, som det skal. Det kan give dig besparelser på varmeregningen. Og du føler dig mere tryg, når dit varmeanlæg bliver set efter regelmæssigt og vedligeholdt af en faguddannet energitekniker. Vi sørger for, at eftersynet udføres med faste intervaller af kompetente folk, der har den nødvendige ekspertice og erfaring. Dette bevirker, at eventuelle driftsproblemer bliver taget i opløbet, inden de udvikler sig til større reparationer. Hvis du skulle opdage en gaslugt, er der nogle vigtige forholdsregler, du skal foretage dig. Du må hverken tænde eller slukke for elektriske kontakter. Undgå at tænde for åben ild og brug ikke din fastnettelefon. Skynd dig at åbne for alle husets eller lejlighedens vinduer og døre. Og luk gassen ved stophanen.

Her hos os er vi landsdækkende eksperter i boligopvarmning. Vores energiteknikere er lokale og faguddannede. Vi udfører installation, service og autoriseret VVS i hele Danmark. Og vi laver service på både olie- og naturgasanlæg. Vi har en vagtordning, så du altid kan få hjælp til dit varmeanlæg, når du har behov for det. Du skal bare kontakte os på 7010 9800, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du gerne vil vide mere om vores naturgas service.

Da vi både udfører installation af gas, olie, bio/træpiller, varmepumper, jordvarme, fjernvarme og solvarme i hele landet, har vi en stor viden og ekspertice, som du kan benytte dig af. Du kan få dit naturgasfyr vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores effektive og populære naturgas service abonnement.

Dansk Varme Service er også hele Danmarks VE-installatør. En VE-installatør er en vvs- eller elinstallatør, der er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen. Når du vælger en VE-godkendt installatør til at være din vejleder, får du en godkendt og specialuddannet ekspert. Din løsning er ligeledes dækket af TEKNIQs garantiordning.

Desuden tilbyder vi en meget attraktiv finansiering, hvor du kan låne helt op til 350.000 kr. og betale tilbage i op til 180 måneder. Vi samarbejder med Resurs Bank, og vi kan hjælpe dig med at finansiere dine udgifter til energiforbedring eller evt. en stor og dyr reparation, som ikke lige var planlagt. Med et DVS energilån kan du få en årlig rente på 3,66 procent, og du kan opnå en rentefrihed ved lån op til 75.000 kr. Du kan indfri dit lån til hver en tid uden, at der kommer meromkostninger på. Lån kan fås uden krav om sikkerhedsstillelse og uden tinglysningsgebyrer.

Så du kan trygt henvende dig til os, hvis du ønsker en professionel og kvalificeret service og rådgivning omkring naturgasanlæg og vores eftersynsordninger.