Fjernvarmeservice

Få din fjernvarmeunit vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

Det er med din fjernvarmeunit som med din bil. Det er en rigtig god idé, at justere og vedligeholde teknikken med jævnlige eftersyn – til glæde for din økonomi og miljøet. Dansk Varme Service er parat med kvalitetssikret fjernvarmeservice over hele landet. Vi tilbyder abonnement på fjernvarmeunit i enfamilieshuse på op til 300 m2 og du vælger selv, om det være eftersyn hvert år eller hvert andet år.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Kvalitetssikret service

Vi udfører kvalitetssikret eftersyn på din fjernvarmeunit, så den altid fungerer så optimalt som muligt.

Tryghed hele døgnet

Service-abonnementet giver dig tryghed i hverdagen. Aftalen inkluderer en gennemgang af din bolig og af dit varmeanlæg.

God varmeøkonomi

Med et service-abonnement får du den bedste vedligehold af din fjernvarmeinstallation for færrest penge. 

Sådan fungerer det

Når du tegner et abonnement, aftaler vi en tid for første besøg, der typisk vil være et eftersyn. Ved første besøg tester og gennemgår energiteknikeren alle de installationer i dit hus, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Der kan være dele af din fjernvarmeunit, der trænger til at blive justeret, renset eller skiftet ud, for at hele systemet kører optimalt. Fejljusteringer og mangler kan nemt forårsage et unødigt højt varmeforbrug.

Samtidig undersøger han, om der er andre forhold i huset, der gør det svært for dig at opnå en fornuftig varmeøkonomi. Som afslutning får du en grundig vejledning i, hvad du selv kan gøre for at spare på energien, uden at komforten forringes.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Når du tegner et abonnement hos Dansk Varme Service kan du vælge, om du ønsker eftersyn hvert år eller hvert andet år. Ved disse efterfølgende, regelmæssige vedligeholdelsestjek kontrollerer energiteknikeren fjernvarmeuniten med de enkelte komponenters funktion. Desuden sørger han for, at anlægget justeres, så det kører så optimalt som muligt.

Vores energiteknikere har gennemgået en særlig uddannelse og er certificeret under FjR-ordningen. Uddannelsen er din garanti for, at kvaliteten af servicearbejdet lever op til gældende regler.

Vi leverer varmeservice til:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate