Service på træpillefyr

Få dit træpillefyr vedligeholdt og set efter regelmæssigt med vores populære varmeservice abonnement

For at få mest ud af dit træpillefyr, er det vigtigt med korrekt indstilling og vedligeholdelse. Dansk Varme Service tilbyder forskellige serviceaftaler, hvor vi justerer og efterser dit træpillefyr, så det altid kører optimalt og du undgår unødvendige driftstop.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Mange typer anlæg

Vi yder service på alle de anlæg, som vi forhandler, herunder Baxi TPK, Black Star, Woddy, Scotte og RTB samt en række andre mærker.

Det gør vi

Visuel kontrol af kedel og magasin + rengøring af brænder + Kontrolvejning af brændsel + Kontrol af anlæg (ekspansionsbeholder, pumper og ventiler) + Kontrol af drift og alarmlog.

Et fyr i topform

Med et eftersyn holder vi dit fyr i topform, så det kun bruger de træpiller, som er nødvendigt! Til glæde og gavn for både din økonomi og for miljøet.

Hvor i landet befinder vi os?
Hvis du ønsker pillefyr service på Sjælland, eller pillefyr service i Nordjylland, så er du heldig. Vi har nemlig besøgsadresser i både Hillerød og Silkeborg. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig, hvis du bor i disse områder, og har brug for at få efterset dit pillefyr. Der er således rig mulighed for service på pillefyr i disse dele af landet.

Service af pillefyr indebærer forskellige muligheder, og de forskellige fyr kan kræve forskellige service af pillefyr, men vi garanterer, at vi kan lave pillefyr service på alle de pillefyr varianter, som vi forhandler hos Dansk Varme Service. Og dette gælder både pillefyr service sjælland og pillefyr service nordjylland. Er du interesseret i service af pillefyr, eller vil du gerne høre mere om andre varme løsninger, kan du kontakte Dansk Varme Service og få et uforpligtende tilbud på din nye varmekilde.

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Service træpillefyr

En af de typer pillefyr som vi tilbyder service på, er service på træpillefyr. Service på træpillefyr er nødvendigt for at holde dit træpillefyr i live. Et træpillefyr hvor der er udført tilstrækkelig service, forventes at have en lang levetid, på mellem femten til tyve år. Derfor kan det være en rigtig god investering at få service på træpillefyr, så man kan få allermest ud af sit pillefyr og sørge for, at man kan beholde det i mange år. Service af træpillefyr er derfor en meget vigtig ting at huske, hvis man har træpillefyr i husstanden, så man sikrer sig, at det altid fungerer optimalt.

Baxi pillefyr service

En af de meget populære mærker til pillefyr er baxi pillefyr. Baxi laver både gas, olie og pillefyr, og er en af de førende leverandører på markedet. Med Baxi pillefyr får du uden tvivl et godt og gedigent pillefyr, som vil fungere uden problemer, og som vil være af meget høj kvalitet. Baxi pillefyr er nogle af de mest stabile og holdbare pillefyr på markedet, og derfor er du også sikret et pillefyr der holder i mange år. Hos Dansk Varme Service tilbyder vi selvfølgelig også baxi pillefyr service, så du kan sørge for at dit Baxi pillefyr, bliver holdt godt øje med, og at det derfor vil holde i mange år.

Mere om service på træpillefyr

Et stoker-/træpillefyr arbejder mange timer om året og det slider på mekanikken. Når der er driftstop på et træpillefyr skyldes det i de fleste tilfælde, at det ikke er blevet tilstrækkeligt serviceret. Derfor er vedligeholdelse meget vigtigt. Hvis du holder dit træpillefyr med service, kan du forvente en levetid på dit træpillefyr på ca. 15-20 år. Vi anbefaler som minimum et eftersyn en gang om året. Vil du selv slippe for besværet, kan vi hjælpe med enten en serviceaftale eller ved at du blot ringer, når du har brug for det.

Vi leverer varmeservice til:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate