Varmeservice hos Dansk Varme Service

Hos Dansk Varme Service tilbyder vi faste serviceaftaler og hjælp, hvis dit varmeanlæg er gået kold eller har brug for et eftersyn. Vi har faguddannede lokale energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kan komme varme på igen. Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere.

Vores energiteknikere er specialister i flere forskellige typer opvarmning, se mere her nedenfor.

Når varmeanlægget driller og der ikke kommer varme i huset er det nærliggende at tage kontakt til os.

Vi er landsdækkede eksperter i boligopvarmning, og varmeservice og vi vil gerne hjælpe med at kigge på dit anlæg.

Hvis anlægget er i stykker, vil vi reparere det, og er det af ældre dato, kan det ofte betale sig at få skiftet til et nyere varmeanlæg.

Fyr din gamle energisluger af et anlæg og lad os hjælpe med at få installeret det nye, for der er ofte mange penge at spare.

Det er eksempelvis helt oplagt at få skiftet fra oliefyr til varmepumpe, og som situationen er nu med de stigende energipriser giver det endnu mere mening.

Måske tænker du over, hvad der så kan spares i kroner og øre ved at skifte? Ved at bruge vores beregnere kan du hurtigt som kunde se den totale besparelse ved at skifte til en anden og mere energivenlig varmeløsning.

Vi er landsdækkende eksperter i boligopvarmning og varmeservice. Vi arbejder dagligt med installation, service og autoriseret VVS i hele landet. Vi gør brug af lokale, faguddannede energiteknikere som har den nødvendige erfaring til at installere samt servicere på mange forskellige anlæg. Dette gør, at mange kunder gerne vil bruge os af flere omgange, såfremt der skulle blive behov for dette. Ved os arbejdes der med installering af gas, olie, bio/træpiller, varmepumper, jordvarme, fjernvarme og solvarme og dette er medvirkende til, at vi kan servicere forskellige kundegrupper når det gælder boligopvarmning. Ved at bruge varmeservice er du som kunde sikret hjælp til varmeanlægget.

Hvis du som kunde står overfor at skulle have installeret et nyt varmeanlæg kan det være svært at vælge. Du er altid velkommen til at tage en snak med varmeservice for derigennem at få svar på relevante spørgsmål. Her på siden er det også muligt at bruge beregneren, for at se hvad du kan spare ved at skifte til et nyere anlæg. Fx. er det muligt at bruge beregneren ved skift fra olie til varmepumpe eller fra gas til varmepumpe. Der kan være mange penge at spare ved at skifte til et mere energi og miljørigtigt anlæg, så det kan vi også hjælpe med at vurdere.

Husk altid vedligeholdelse af varmeanlæg.

Som kunde ved os kan det være en fordel, at du får bestilt et service abonnement på vedligeholdelse af varmeanlægget. Dette gør, at vi årligt kigger ud til dit anlæg og servicerer det. Dermed kan du som kunde undgå de større reparationer, fordi der netop er fokus på at vedligeholde dit anlæg.

Vi glæder os til at kunne hjælpe med dine udfordringer med boligopvarmningen. Så der igen kan komme en stabil varmekilde indenfor, og du kan pakke de tykke uldsweatre væk.

Invester i et nyt og bedre anlæg, for det er også med til at fremtidssikre huset, at man har installeret et miljøvenligt varmeanlæg.

Det er bedre at handle og forebygge end skulle ud i en større reparation, fordi man har ventet for længe.