Projektplanlæggere med VVS baggrund, til vores afdeling i Silkeborg – til den grønne omstilling.

Stockbillede

Har du lyst til at gøre hverdagen nemmere for dine kollegaer, gennem sublimt overblik og god planlægning for vores VVS-montører i marken. Og vil du være med til at forme kulturen i et nyt team og træde ind i en organisation, som tager del i den grønne omstilling med installation af varmepumper, så skal du læse videre…

”Du kommer ind på et spændende tidspunkt, hvor vi er i gang med at samle og opbygge vores installationsafdeling, der primært beskæftiger sig med installation af luft/vand varmepumper i hele landet. Og fordi afdelingen er relativt ny, får du virkelig mulighed for at præge måden, vi arbejder på fremadrettet,” siger Peter, som bliver din nærmeste leder.

En virksomhed med vokseværk
Dansk Varme Service er et datterselskab i OK-koncernen, som udfører installationer af primært, varmepumper hos private og erhvervskunder. Alle vores installationer er solgt af OK energiteknik – Danmarks mest sælgende virksomhed inden for varmepumper. Vores ambition er at blive Danmarks bedste installations forretning, og da vi har god vind i sejlene, leder vi efter nye kollegaer til vores planlægningsafdeling, for montering af nye varmeanlæg.

Et team med god energi
Planlægningsafdelingen, som du bliver en del af, holder til i Silkeborg. Her vil du indgå i et stærkt team. Sammen planlægger vi VVS-montørernes tid, så vi sikrer, at nye varmepumpe installationer bliver installeret på det aftalte tidspunkt i hele landet.
Vores kontortid hedder 7-16.15, og sammen lægger vi en plan for, hvornår du møder og går hjem.

”Du vil hurtigt mærke det gode sammenhold, der er i teamet, samt motivationen ved at levere tilfredsstillende service til vores VVS-montører og kunder. Og vi lover dig, det ikke bliver kedeligt – For vi har virkelig god humor, i hvert fald hvis vi selv skal sige det,” fortæller Peter.

Du styrer VVS-montørernes tid og holder kunderne informerede.
Som projektplanlægger er det din fornemmeste opgave at koordinere vores VVS-montørers tid bedst muligt, og da de ofte er ude af huset for at montere nye varmepumper. Derudover vil du også komme til at indgå i vores tekniske team som håndterer evt. indkomne reklamationer.

Der kan til tider være mange bolde i luften, men dem er du god til at gribe og få kontrol på.

 • Du har også en vigtig rolle som den, der videregiver information og sørger for, at kunderne får besked løbende under hele processen, hvis deres installation fx bliver udsat eller lign.
  Du samler trådene og bevarer overblikket, når du:
 • Holder styr på VVS-montørens kalendere, samt finder og booker deres opgaver i samråd med kunden.
 • Koordinere opgaver med både egne og eksterne VVS-montører, samt evt. andre håndværkere som skal tilknyttes opgaverne.
 • Tager imod henvendelser fra kunder og kolleger over telefon og mail.
 • Bestilling af varer til sagerne, så de er på adressen til aftalte tidspunkt.
 • Tilsikrer at afsluttede sager indeholder de nødvendige billeder, dokumentation, KS og slutfaktureres.
 • Behandling af evt. indkomne reklamationer sammen med vores tekniske team.
 • Bidrager til løbende udvikling af afdelingen.

 

Koordinator med veludviklet planlæggeren
Og nu til dig. – Det kan være, du tidligere har arbejdet som projektplanlægger inden for VVS branchen, eller trænger til at skifte firmabilen ud med en kontorstol.

Med din positive indstilling, formår du at skabe god dialog med kunder og kollegaer.

Og selvom du har planlagt og koordineret dagene nøje, kan billedet pludselig ændre sig, og uventede hændelser kan opstå. Men det skræmmer dig ikke, for du dyrker struktur på eliteplan og finder altid en løsning på udfordringerne.

Vi ser også gerne, at du:

 • Har teknisk indsigt og kan sætte dig i VVS-montørens sted, VVS baggrund eller branche erfaring er et must.
 • Er hurtig til at sætte dig ind i IT-systemer (vi bruger ExpandIT).
 • Kan se dig selv arbejde i en organisation i rivende udvikling.
 • Er udstyret med en god portion humor og altid er klar med en kæk kommentar til vores VVS -montører og kollegaer på kontoret.

 

Du er vores nye projektplanlægger, er du ikke?
Hvis det er dig, vi går og leder efter, håber vi, du vil sende dit CV og din ansøgning til os via nedenstående link. Vi holder samtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Peter Riis på tlf. 40 74 98 00

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

 

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16