Vølund Varmeteknik

Se vores udvalg af produkter fra Vølund Varmeteknik og læs mere nedenfor. 

Om Vølund Varmeteknik

Hvis du står og skal skifte dit gamle gas eller oliefyr ud, kan en varmepumpe være en ideel løsning, der kan spare der mange penge på varmeregningen. Særligt luft til vand varmepumper er blevet et populært valg og alternativ til jordvarmeanlæg. I det følgende kan du læse lidt mere om Vølund varmepumpe luft til vand, og hvorfor de er en god investering.

Hvorfor vælge Vølund varmepumper?

En varmepumpe kan være et godt alternativ til andre typer varmeanlæg. Med en Vølund varmepumpe, vil du potentielt kunne spare mange penge på din varmeregning årligt. Varmepumper fungerer ved at udnytte den varme, der i jorden eller luften til opvarmning af boligen og brugsvand. Det er denne udnyttelse af energi, der skaber store besparelser. Vi tilbyder tre forskellige Vølun varmepumper, hvilket betyder, at det med vores vejledning er nemt at finde en varmepumpe, der passer perfekt til din bolig og dine behov. Alle vores varmepumper sælges til gode, konkurrencedygtige priser – du kan se Vølund varmepumpe pris under de specifikke typer varmepumper her på vores hjemmeside.

Spar penge med den miljøvenlige luft til vand varmepumpe

Som nævnt, er luft til vand varmepumpen populær. Denne type pumpe er især et godt alternativ til jordvarme anlæg, hvis din grund er for lille til at få dette installeret. Luft til vand varmepumpe fungerer ved, at den bruger den varmeenergi, der allerede er i luften til at producere varme til både brugsvand og rumopvarming. Det vil sige, at det er en totalløsning, der sørger for opvarmning af både vand og bolig.

Vølund

Varmepumpe luft til vand vølund kan opvarme hele din bolig, og selvom den omsætter luftens varme, fungerer den stadig i minusgrader. Denne type pumpe er støjsvag, og du skal således ikke bekymre dig om støjgener, hvis den placeres op stue eller soveværelse. Der er, som nævnt, mange penge at spare, hvis du vælger at skifte dit olie- eller gasfyr med Vølund varmepumpe luft til vand, og pumpen inkluderer en ude/inde styring som sikre optimal driftsøkonomi. Hvis du skifter dit olie- eller gasfyr ud med luft til vand varmepumpe, investerer du desuden i en yderst bæredygtig løsning.

Investér i den banebrydende Vølund f2120-16

Vores nyeste model inden for vand varmepumper, er Vølund f2120-16, som er teknologisk banebrydende. Pumpen er utrolig effektiv og kan omsætte luftens varmeenergi ved temperaturer helt ned til minus 20-25 grader. Det betyder også, at den har en energieffektivitet på omkring fem, som vil sige, at den producere fem gange så meget energi, som den tilføres. Faktisk er den mere økonomisk end mange klassiske jordvarmeanlægs. Fordi den er så kraftfuld kan den opvarme boliger i alle størrelser. Har du en stor virksomhed, er det muligt at sammensætte varmepumpen i en ‘serie’, der således når en ydeevne, der kan opvarme hele institutioner eller virksomheder. På trods af dens høje effektivitet, er dens lydniveau utroligt lavt, og den vil således ikke forårsage støjgener i hjemmet eller på arbejdspladsen. 

70 10 98 00

Godt tilbud

Bestil et godt tilbud på et produkt fra Vølund. Det er gratis og uforpligtende.