Vaillant

Se vores udvalg af produkter fra Vaillant og læs mere nedenfor. 

Om Vaillant

Her hos Dansk Varmeservice A/S er vi stolte over at have Vaillant som en del af vores brede sortiment af varmeløsninger. Vaillant er en af Europas førende producenter af varmeløsninger, og har siden 1961 været på det danske marked. Her er der fokus på innovative og banebrydende løsninger der er intelligente, miljøvenlige og ikke mindst energibesparende. Det gælder løsninger både for industrien og hjemme hos dig i privaten. Her skal der være mulighed for at spare penge ved at reducere varmeregningen gevaldigt og bruge en mere miljøvenlig form for varme i huset. Hos Vaillant laves der både gasfyr, jordvarmeanlæg, luft til vand-varmepumper, luft til luft-varmepumper, solvarmesystemer og oliefyr. Endda også elkedler varmtvandsbeholdere. Det handler for dem om at lave et omfattende sortiment af effektive varmeløsninger som kan dække ethvert behov nu og i fremtiden. 

Varmepumper fra Vaillant

Når det gælder varmepumper handler det for Vaillant om at effektivitet. Det at kunne producere varme på en effektiv måde, så du sparer mest muligt på din varmeregning. Det gælder eksempelvis deres aroTHERM luft til vand-varmepumpe. Denne pumpe er velfungerende til det danske klima, hvor den tilpasser sig dit varmebehov. Samtidig er den hurtig og nem at installere, og desuden lydsvag. Den er derfor ikke larmende, men kan sagtens installeres tæt på, hvor I befinder jer uden at forstyrre. Du har én del der installeres udenfor og én indenfor. Den er meget brugervenlig, da den kan styres gennem en app til din tablet eller smartphone. Der findes også geoTHERM, som er deres bud på en jordvarmepumpe, som leverer varme og varmt brugsvand til dig og dit hjem. Det er en af de mest miljøvenlige løsninger, hvor du får jordvarmeslanger i jorden, og en indedel i prisvindende design. Du kan også prøve deres luft til luft-varmepumpe, Vaillant climaVAIR, som er perfekt til de mindre huse, fritidshuse eller sommerhuse, hvor du effektivt kan få varmet op – eller kølet ned. Det kan endda styres fra din mobiltelefon, og er enkelt at installere. Alle disse tre løsninger er en del af vores sortiment hos Dansk Varmeservice A/S.

Et naturgasfyr fra Vaillant

Her hos Dansk Varmeservice A/S tilbyder vi ikke blot varmepumper men også naturgasfyr. Det tilbyder Vaillant heldigvis også. De tilbyder eksempelvis et naturgas som Vaillant ecoTEC og ecoCOMPACT som egner sig både til store industrielle lokaler og det private hjem. EcoTECH er designet med intelligent Green iQ, som gør denne maskine til en af de mest effektive producenter af varme og varmt vand ud fra energiforbrug og fremtidens krav hertil. EcoCOMPACT har design i højsædet, så du får maksimal komfort uden at det tager en stor plads i hjemmet. 

Overvejer du en Vaillant varmepumpe eller naturgasfyr, så skriv en mail eller ring til os. Vi sidder klar til en uforpligtende snak med dig, når du vil. 

Vaillants produktsortiment rummer et stort udvalg af tyske kvalitetsprodukter med lang levetid og op til 4 års garanti. Vaillant producerer varmepumper, klimaanlæg, solvarmesystemer, gasfyr, oliefyr og varmtvandsbeholdere. Vaillants gasfyr er Danmarks mest solgte. Vaillant kan installeres, ligemeget om du ønsker at opgradere/modernisere dit gamle anlæg, eller ønsker at implementere det i et nybyggeri. Alle Vaillants produkter er A-mærkede, og flere af dem er AAA-mærkede, hvilket er den højeste klassificering.