Vaillant gaskedler, jordvarme og varmepumper - Se mere
Vaillant

Vaillants produktsortiment rummer et stort udvalg af tyske kvalitetsprodukter med lang levetid og op til 4 års garanti. Vaillant producerer varmepumper, klimaanlæg, solvarmesystemer, gasfyr, oliefyr og varmtvandsbeholdere. Vaillants gasfyr er Danmarks mest solgte. Vaillant kan installeres, ligemeget om du ønsker at opgradere/modernisere dit gamle anlæg, eller ønsker at implementere det i et nybyggeri. Alle Vaillants produkter er A-mærkede, og flere af dem er AAA-mærkede, hvilket er den højeste klassificering.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 8,7

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019