NBE

Se vores udvalg af produkter fra NBE og læs mere nedenfor. 

Om NBE

Woody, Black Star og Scotte er produceret af NBE (Nordjysk Bioenergi), der med mere end 50.000 solgte pillefyr i Europa siden år 2000, har sat sig som markedsførende inden for produktion af biobrændselsanlæg. Succesen skyldes helt klart NBE’s mål om at lave små kompakte systemer med meget høje virkningsgrader, op til 94 % og til meget favorable priser. Anlæggene bliver testet og produceret efter EN303-5:2012 og EN15270.

Et pillefyr fra NBE

Her hos Dansk Varmeservice A/S tilbyder vi forskellige varmeløsninger. Det gælder alt fra varmepumper, gasfyr, oliefyr og altså også træpillefyr. Derfor har vi NBE pillefyr som en del af vores brede sortiment. NBE står for Nordjysk Bioenergi, som i dag er en af de førende producenter på det europæiske marked for pillefyr. Faktisk står de for en markedsandel på omkring 10 procent på det globale marked. I Danmark er denne andel op på hele 60 til 70 procent af det danske marked for pillefyr. Hos NBE er fokus på at levere det absolut bedste, når det kommer til træpillefyr. Deres mål er at have fuldt ud tilfredse kunder på alle parametre. Det gælder alt fra design, teknologi, metoder og brugervenlighed. Ikke mindst gælder det også pris. For dem skal deres produkter nemlig være prissat, så det er overkommeligt for alle at investere i et træpillefyr. Samtidig med at det skal være det bedste produkt på markedet. Derfor vil vi hos Dansk Varmeservice A/S selvfølgelig have BDE som en del af vores produkter. 

Vores udvalg af pillefyr fra NBE

For Nordjyske bioenergi handler det om at skabe innovativ teknologi som er funktionelt, i høj kvalitet, stabilt og som skaber mest mulig værdi for dig. Her hos Dansk Varmeservice A/S har vi pillefyr fra NBE ved navn Woody & Scott RTB og Black Star. Et Black Star pillefyr er Danmarks mest solgte træpillefyr. Med Black Star+ får du et træpillefyr som kommer med en titommers skærm, indbygget WI-FI, 13 udgange, autorens af brænder, askeudtag, askekomprimering, Silence kompressor, vejrkompensering og styring inden for vejr, VVB prioritet, timer og solvarme.

For dig betyder det, at du får et yderst brugervenligt produkt som nemt gøres rent efter brug. Du kan tilføje Stoker Cloud, som er online styring af dit fyr. Du kan nemlig downloade en app til din telefon, tablet eller besøge Stokercloud.dk. Her kan du se al data om dit fyr, få adgang til support og altså også styre dit fyr. Et Black Star pillefyr starter og stopper endda også selv. Hos os får du også Woody RTB. RTB står for Ready to Burn – og handler om, at det skal være nemt at have et træpillefyr, hvor træpillerne komprimeres og dermed forlænger intervallerne. Denne type fungerer også med Stoker Cloud, så du nemt kan styre den og få et overblik over dit pillefyr. Mangler du et pillefyr fra NBE eller har spørgsmål til produkterne, så sidder vi hos Dansk Varmeservice A/S altid klar på telefonen eller mail til uforpligtende at hjælpe dig.

70 10 98 00

Godt tilbud

Bestil et godt tilbud på et produkt fra NBE. Det er gratis og uforpligtende.