Mitsubishi

Se vores udvalg af produkter fra Mitsubishi og læs mere nedenfor. 

Om Mitsubishi

Når du skal finde din næste varmepumpeløsning, er Mitsubishi et godt bud på et skarpt mærke, der imødekommer alle moderne krav, og som tilbyder et bredt udvalg af varmepumper. Mange mitsubishi varmepumper er eksempelvis blevet nævnt som markedets mest effektive og samtidig mest støjsvage. Den høje energieffektivitet sikrer dig derudover årlige besparelser på varmeregningen, så du får mere luft i budgettet med oven i hatten, når du vælger en mitsubishi varmepumpe. Læs med videre herunder, og bliv klogere på hvilken af mitsubishis varmepumper, der passer til dig og din bolig.  

Find den rette type varmepumpe

Ikke alle har samme behov, når det kommer til opvarmning af deres helårsbolig, garage eller fritidshus. Derfor tilbyder mitsubishi også forskellige typer af varmepumpeløsninger. Alt efter isoleringstype, placering og størrelsen på din bolig, er det nemlig forskelligt hvilken mitsubishi varmepumpe der passer til netop dit hjem. Mitsubishi tilbyder overordnet set to typer varmepumper: En mitsubishi varmepumpe luft til vand og en mitsubishi varmepumpe luft til luft. Herunder findes der naturligvis forskellige modeller, som du kan blive klogere på længere nede i artiklen. Med en luft til vand varmepumpe udnyttes den energi, der er i den udendørs luft, til opvarmning af dit bade- og drikkevand. Med mitsubishi varmepumper luft til luft udnyttes ligeledes luften udendørs, der via pumpen omsættes til indendørs opvarmning af dit hjem. 

Markedets bedste modeller

Uanset om du er på jagt efter mitsubishi varmepumpe til opvarmning af bolig eller dit brugsvand, er mitsubishi varmepumper nogle af markedets bedst anmeldte af slagsen. Når det kommer til opvarmning af indeklima, findes der flere forskellige muligheder inden for mitsubishi luft til luft varmepumper. I serie som msz har du eksempelvis valget mellem den effektive fh25, den strømlinede EF25 samt en mindre varmepumpe tilpasset fritidshuse og mindre villaer. Med en mitsubishi fh25 får du en yderst støjsvag og effektiv luft til luft varmepumpe indeholdende den nyeste teknologi inden for varmepumper. Du kan også gå med en mitsubishi msz-ln hero, hvor du kan vælge mellem fire forskellige farver. En mitsubishi hero er løsningen til dig, der udover opvarmning også ønsker at kunne nedkøle indendørs på varme sommerdage. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør hvad eksempelvis en mitsubishi varmepumpe fh25 koster. 

Tilbud, forhandler og pris

Det er ikke altid let at navigere rundt i de mange tilbud af mitsubishi varmepumper på nettet, og du spørger sikkert også dig selv, om du kan stole på forhandleren? Vi har gjort det let at finde din næste varmepumpe, idet vi har samlet et bredt udvalg af mitsubishis førende modeller her på siden, og du behøver derfor ikke længere lede efter en mitsubishi varmepumpe forhandler. Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget man ønsker at spendere på en ny varmepumpe, og vi tilbyder derfor individuelle mitsubishi varmepumpe tilbud, så der er noget for enhver prisklasse. Få en mitsubishi luft til luft varmepumpe pris ved at kontakte os personligt via vores formular i højre side. Har du lyst til at vide mere eller har brug for vejledning vedrørende mitsubishi varmepumper, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.