Metro Therm

Se vores udvalg af produkter fra Metro Therm og læs mere nedenfor. 

Om Metro Therm

Metro Therm er i dag en af Nordens største producenter af vandvarmere – og så har det eksisteret i næsten 100 år, hvor det har leveret varmeløsninger til hele Danmark. Det gælder alt fra pillefyr, til vandvarmere, fjernvarme og ikke mindst varmepumper. Der skal nemlig være en løsning til alle – fra det lille familiehus til den store industri. For Metro Therm handler det om at producere et suverænt produkt, hvor kvalitet, energibesparelse, teknologi og brugervenlighed er i højsædet. Derfor er de selvfølgelig også en del af vores sortiment her hos Dansk Varmeservice A/S.

En Metro Therm varmepumpe

Hos Metro Therm kalder de deres varmepumper for den optimale løsning til dig der vil have en varmeløsning der er økonomisk og miljøvenlig på én og samme tid. Med deres mere end 30 års erfaring med varmepumper, er vi helt enige: med en Metro Therm varmepumpe får du et bæredygtigt produkt som effektivt reducerer din varmeregning. Du kan med Metro Therm få en varmepumpe med luft til vand funktion. Dette er en god løsning til dig der vil have en problemfri varmepumpe der effektivt varmer dit hjem og brugsvand op. Med sådan en kan du halvere dine udgifter på varme. Fordi Metro Therm fokuserer på det danske og nordiske marked, får du også en varmepumpe som er specifikt designet til det danske klima. Derfor kan deres luft til vand-varmepumpe også producere varme, selvom der er minusgrader udenfor. Hos Metro Therm hedder deres luft til vand-varmepumper Metroair I, F, Split, 330 og 500. Det består af et udemodul og et indemodul som nemt passer ind i dit bryggers eller teknikrum. Du kan også få en Metro Therm varmepumpe med jordvarme. Dette produkt udnytter varmen oplagret i jorden som kan opvarme dit hjem. Jordvarme er ofte set som den mest effektive og bæredygtige af alle typer varmepumper. Her er udedelen jordvarmeslanger i jorden, og derfor er det kun indedelen som er synlig. Hos Metro Therm kaldes jordvarmepumperne Metrosaver MB, MBF og UB. Sidst men ikke mindst laver Metro Therm også brugsvandsvarmepumper, som udnytter den overskydende varme i hjemmet til at producere varmt brugsvand til dit bad og køkken. Den kan fungere sammen med luft til vand-varmepumpe, men findes også som væske til vand-varmepumpe som udnytter varmen fra væskekilder.

Er du interesseret i en Metro Therm varmepumpe, så sidder vi hos Dansk Varmeservice A/S altid klar på telefonen eller over email til en uforpligtende snak. Vi er klar til at svare på spørgsmål eller komme med et godt tilbud til dig.

METRO THERM er en naturlig del af dagligdagen for de fleste danskere. Når du vælger et produkt fra METRO THERM er du med til at sikre vores omgivende miljø, og samtidig er du sikker på et dansk kvalitetsprodukt, der lever op til alle krav i dansk lovgivning.