LG

Se vores udvalg af produkter fra LG og læs mere nedenfor. 

Om LG

Det kan være svært at finde ud af hvilket produkt du skal vælge når du skal have noget til at opvarme hjemmet med. Endnu svære er det at finde ud af hvor produktet skal være fra. Hvis du gerne vil have et opvarmningsprodukt til hjemmet af høj kvalitet, så skal du vælge en LG varmepumpe.

LG produkter

LG er et af de mærker der allerede er kendt herhjemme på det danske marked. Og så er det et produkt, som både er stærkt og anbefalelsesværdigt. Deres udvalg af produkter inden for opvarmning af hjemmet er ingen undtagelse. Her går de nemlig efter at skabe produkter, som eksempelsvis LG nordic prestige 9, der har et prisvindende design og topresultater i energibesparelse. Desuden søger LG for at teknologien er i højsædet, så produkterne opnår en optimal kvalitet. 

LG varmepumper

Når du har besluttet sig for at få en varmepumpe i dit hjem, så er der er der en række overvejelser som skal igangsættes. En af de tanker er hvilket mærke varmepumpen skal være fra. Hvis du gerne vil have en kvalitets varmepumpe fra et velkendt mærke på det danske marked, så skal du vælge en varmepumpe fra LG. Du kan eksempelvis vælge den testvindende luft til luft varmepumpe LG Nordic prestige 9.

Sådan virker luft til luft pumpen LG Nordic prestige 9

Luft til luft varmepumen virker ved at den trækker varmen ud af luften udenfor og får den ind i huset. Jo varmere det er udenfor, jo nemmere er det for varmepumpen at udvinde den varme der er i luften. Det kan derfor være en svær udfordring for varmepumpen at virke i det kolde nordiske klima. Derfor er der værd at bemærke, at LG Nordic presige 9 gør et rigtig godt job i det nordiske klima. Det gælder både i dit hus og i sommerhuset.    Hvis du vælger at gå en LG Nordic prestige 9 til dit sommerhus, så skal du aldrig bekymre dig om eksempelvsi rørene fryser til i dit sommerhus, når det bliver virkelig koldt om vinteren. Luft til luft varmepumpen kan nemlig udvinde varme fra luften udenfor helt ned til -25 grader. Så hvis du skal bruge en velfungerende varmepumpe til sommerhuset, så er det en LG varmepumpe du skal vælge. 

Få et bedre indeklima med LG Nordic prestige 9

Du skal også vælge en LG nordic prestige, hvis du gerne vil have et bedre indeklima i dit hus eller sommerhus. Luft til luft varmepumpen hjælper nemlig med at skabe et bedre indeklima. LG nordic prestige er forbedret med nye og bedre filtre, som sørger for at man ikke bliver generet af træls lugt. Du får desuden en renere luft, fordi luften bliver fri for skadelige bakterier. Om sommeren kan luft til luft varmepumpen desuden fungere som aircondition, så det altid er rart at være indenfor, når temperaturen stiger. 

70 10 98 00

Godt tilbud

Bestil et godt tilbud på et produkt fra LG. Det er gratis og uforpligtende.