BWT

Se vores produkter fra BWT her:

Sandsynligvis har du før smagt overfladevand i udlandet. Det kan også være, at du har været på besøg hos nogle venner, der har et blødgøringsanlæg. Husker du, hvordan vandet smagte? Det smagte bare bedre. Fordi man i hele sit liv har drukket grundvand, har man måske svært ved at få øje på de fordele, der er ved at få installeret et blødgøringsanlæg, der afkalker vandet. Men når man først har smagt kalkfrit vand, så bliver det tydeligt, hvorfor det kan svare sig at bestille et BWT anlæg hos os. Her på siden kan du læse mere om de mange fordele, der er ved at vælge denne løsning, som giver øget komfort og velvære.

Der er nogle af vores kunder, der spekulerer på, hvad det koster at bestille et af vores anlæg. Hvis du kigger dig omkring her på siden, vil du hurtigt opdage, at vores priser er meget konkurrencedygtige. Hos os kan du også regne med at finde nogle attraktive BWT anlæg på tilbud. Det er bare et spørgsmål om at kigge vores sortiment igennem. Vi er ret sikre på, at du vil finde en model, der vil passe til dine behov og dit budget.

Et blødgøringsanlæg fra BWT fungerer ved at fjerne kalcium- og magnesiumioner fra vandet. Anlægget leder vandet gennem en ionbyttermasse, der blødgør vandet. Anlægget bygger på en anerkendt teknologi, som er blevet brugt i industrielle sammenhænge i over 50 år. Derfor drejer det sig om en sikker løsning. Det eneste det kræver af dig er, at du fylder nogle salttabletter på, som hjælper anlægget til at regenerere helt automatisk.

Prisen på anlægget, der producerer BWT kalkfri vand eller BTV vand, varierer alt efter den model, du vælger.

Vi står gerne for installationen af dit blødgøringsanlæg.