Bosch - Se alle vores varer fra Bosch her - Dansk Varme Service
Bosch

Bosch Termoteknik GmbH står for Bosch-gruppens termoteknik og er sammen med internationale datterselskaber en førende europæisk producent af ressourcebevarende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger. Bosch Termoteknik har stærke internationale og regionale mærker og et alsidigt produktudvalg, som produceres på 20 fabrikker i ti lande i Europa og Nordamerika. Produktudvalget omfatter solvarme, varmepumper, kedler til fast brændsel, højeffektive varmesystemer på basis af fossile energikilder samt intelligente reguleringer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 8,7

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019