Bosch

Se vores udvalg af produkter fra Bosch og læs mere nedenfor. 

Om Bosch

At finde den helt rigtige varmeløsning er noget der kræver en del overvejelse. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken varmeløsning du vælger. Bosch har en række produkter, som strækker sig fra bosch varmepumpe til bosch jordvarme. Alle bosch produkter er designet til et moderne og stilrent hjem. 

Bosch produkter i smart design

Et af de gode ting ved bosch produkter er, at de har skabt nogle æstetiske varmeløsninger i et stilrent design. Det unikke ved bosch produkter er at deres produkter er elegante og inovative, hvilket skaber et æstetisk design, som fuldender boligens indretning. Så hvis du skal bruge en stilren varmepumpe eller jordvarmepumpe, så er det bosch produkter du skal vælge.

Bosch naturgasfyr

Hvis du har bosch gasfyr problemer, så kan det være en ide at skifte til et nyt naturgas komfur, som giver en mærkbar energibesparelse. Du spare faktisk op til 30 % på varmeregningen i forhold til en gammelt gas-eller oliekedel. Men der findes også andre  løsninger indenfor bosch produkter til opvarmning af huse. 

Bosch jordvarme

Der findes både bosch jordvarme og bosch varmepumpe løsninger til opvarmning af boligen. Bosch jordvarme værner om miljøet samtidig med at boligen bliver varmet op til billige penge. Bosch jordvarme skabes gennem en bosch jordvarmepumpe, som er designet til at optage energien fra solens stråler, som er oplagret i jorden som varme. Derfor er bosch jordvarme for dem der gerne vil have grøn opvarmning af hjemmet. 

Bosch varmepumpe

Et af de alternativer der er til opvarmning af huse er eksempelvis bosch varmepumpe, som findes i forskellige design. De fleste vælger en Bosch varmepumpe luft til luft, som er designet til at opvarme hjemmet samtidig med at der skabes frisk luft i boligen. En bosch varmepumpe fungerer ved, at varmepumpen omdanner luftens varme udenfor til energi, som kan opvarme huset indenfor. En fordel ved Bosch varmepumpen fungerer hele året rundt, også selvom temperaturen skulle falde til minus 20 grader. En bosch varmepumpe luft til luft er desuden god til sommerhuse,  hvor den erstatter elradiatoren. 

Compress 7000 modellen

Bosch compress 7000 modellen findes både som bosch jordvarme og bosch varmepumpe.  Bosch jordvarme fra bosch compress 7000 er en af de bosch produkter, som er mest miljø- og økonomivenlige. Compress 7000 modellen er desuden topmodellen indenfor bosch varmepumpe luft til luft. Varmepumpen er både effektiv, kraftfuld og lydsvag – faktisk er det den mest kraftfulde bosch varmepumpe luft til luft, som der findes. Ud over modellens fantastiske ydevne, så er den også teknologisk opdateret, da hele bosch varmepumpen styres gennem en app på mobilen. Så hvis du skal have en kraftfuld og moderne luft til luft varmepumpe, så er det helt sikkert bosch compress 7000 modellen du skal vælge.