Baxi

Se vores udvalg af produkter fra Baxi og læs mere nedenfor. 

Om Baxi

Baxi er en engelsk virksomhed som har eksisteret i over 150 år, og som i dag er en del af virksomheden BDR Thermea som leverer bæredygtige og klimavenlige løsninger og services. I dag er Baxi også en af verdens største producenter af varmeløsninger. Det gælder både oliefyr, naturgasfyr, træpilleanlæg og selvfølgelig også varmepumper.  Med deres årelange erfaring laver de i dag innovative, effektive og bæredygtige løsninger inden for varmeproduktionen. For Baxi er det vigtigt, at deres produkter er nemme og overskuelige.

Det gælder både, når deres produkter skal installeres, vedligeholdes og ikke mindst bruges. Her er det klart, at de har haft forbrugeren i tankerne. Som forbruger skal du nemlig kunne stole på produktet, dens innovation og ikke mindst virksomheden bag produktet. Derfor har de også vundet priser for deres kundeservice og produkternes kvalitet og effektivitet.

Det handler om kvalitet og effektivitet

For Baxi handler det om, at du skal have den rette temperatur i hjemmet på den mest effektive og brugervenlige måde muligt. Derfor laver de effektive og klimavenlige gaskedler og gasfyr, som vi hos Dansk Varmeservice A/S også tilbyder. Disse produkter har en høj ydeevne, så du producerer en høj mængde varme ved at bruge mindst energi muligt. Baxi tilbyder også oliefyr, endda nogle af det mest solgte og effektive på markedet. Med et træpillefyr fra Baxi kan du spare på til 60 procent på din varmeregning. Baxi har nemlig produceret et effektivt og smart pillefyr der har automatisk optænding, nemt at gøre rent og nemt at fjernstyre fra din telefon, tablet eller computer.

Dette understreger Baxis store fokus på brugervenlige produkter der er nemme at arbejde med, både når det gælder installation, brug og rengøring. Sidst med ikke mindst laver Baxi varmepumper. I dag er varmepumper en af de mest populære varmeløsninger på markedet – også en af de mest bæredygtige og klimavenlige. Det glæder både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. Med en varmepumpe får du en meget effektiv og miljørigtig varmeløsning til dit hjem. Samtidig er det et prisbilligt produkt, som ikke fylder, og hvor fokus også er på et brugervenligt produkt.

Er du interesseret i en varmeløsning fra Baxi, så kontakt os, om det er oliefyr, gasfyr, træpilleanlæg eller varmepumpe. Vi sidder klar på telefon og mail, så vi kan svare på de spørgsmål, du må have, eller give dig et godt tilbud på din næste varmeløsning. Du kan altid få en uforpligtende snak med os, så vi kan gøre dig klogere på de mest effektive varmeløsninger på markedet – så kan du komme i gang med at spare penge på din varmeregning.