Prisforskel på varmepumper >> [Få de bedste priser her] <<

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Prisforskel på varmepumper

Der er prisforskel på varmepumper – og dét er der en god grund til. Hvor støjsvag er varmepumpen, hvor effektiv er varmepumpen, hvor lang garanti er der, og hvordan er opbygningen omkring varmepumpen?

Det er faktorer, som påvirker prisen. Du kan få varmepumper til en relativ lav pris, hvor støjniveauet vil være en lille smule højere. Hvor effektiviteten vil være noget dårligere, end hvis du sammenligner med varmepumper til en noget højere pris. Vælger du en bedre kvalitet til en højere pris, vil du opleve varmepumper, der er meget støjsvage ved maksbelastning, som er ekstremt energieffektive, og som er tilpasset det nordiske klima.

Sammenligne varmepumpe

Det derfor vigtigt, at man går ind og sammenligner de enkelte varmepumper med hinanden, når man også sammenligner prisen. Det er lidt ligesom, når du køber en bil: Du kan få en bil til en relativ lav pris og til en noget højere pris. Begge biler kan fragte dig fra A til B – men hvor langt går bilen på literen, hvor meget komfort er der, hvor lang garanti er der? Det er alt sammen noget, der påvirker prisen på en varmepumpe.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019