Prisforskel på varmepumper

Der er prisforskel på varmepumper – og dét er der en god grund til. Hvor støjsvag er varmepumpen, hvor effektiv er varmepumpen, hvor lang garanti er der, og hvordan er opbygningen omkring varmepumpen?

Det er faktorer, som påvirker prisen. Du kan få varmepumper til en relativ lav pris, hvor støjniveauet vil være en lille smule højere. Hvor effektiviteten vil være noget dårligere, end hvis du sammenligner med varmepumper til en noget højere pris. Vælger du en bedre kvalitet til en højere pris, vil du opleve varmepumper, der er meget støjsvage ved maksbelastning, som er ekstremt energieffektive, og som er tilpasset det nordiske klima.

 

 

Sammenligne varmepumpe

Det derfor vigtigt, at man går ind og sammenligner de enkelte varmepumper med hinanden, når man også sammenligner prisen. Det er lidt ligesom, når du køber en bil: Du kan få en bil til en relativ lav pris og til en noget højere pris. Begge biler kan fragte dig fra A til B – men hvor langt går bilen på literen, hvor meget komfort er der, hvor lang garanti er der? Det er alt sammen noget, der påvirker prisen på en varmepumpe.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16