Overvejer du at skifte til fjernvarme?

DVS

I denne video får du svar på hvilke omkostninger du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få installeret fjernvarme.

 

 

Installeret fjernvarme

Overvejer du at få installeret fjernvarme, er der nogle omkostninger, du skal være opmærksom på. Fjernvarmestikket skal etableres af værket og koster et sted mellem 30.000,- – 50.000,- kroner. Fjernvarmeværkets entreprenører står typisk for nedgravningen af fjernvarmerørene ude fra vejen og ind til dit hus. Uden på huset placeres en boks, hvorfra fjernvarmen føres ind til varmeanlægget i fyrrummet.

 

Omkostninger ved fjernvarme

Oven i omkostningerne til fjernvarmestikket kommer reetablering af opgravet flise- og gangareal. Når du er tilsluttet fjernvarmen, betaler du en fast årlig afgift til fjernvarmeværket. Herudover betaler du varme efter forbrug.

Prisen for fjernvarme varierer meget fra kommune til kommune – og fra de enkelte fjernvarmeværker. En af årsagerne til de forskelle priser er forskellige opvarmningsmetoder / den energitype (Kan eks. Være flis, træ naturgas, varmepumpe, olie eller overskudsvarme og lignende) fjernvarmeværket benytter sig af for at få det varme vand fra fjernvarmeværket ud i rørene til den enkelte forbuger.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med vejledning, installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16