Overvejer du at skifte til fjernvarme? » Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Overvejer du at skifte til fjernvarme?

I denne video får du svar på hvilke omkostninger du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få installeret fjernvarme.

Installeret fjernvarme

Overvejer du at få installeret fjernvarme, er der nogle omkostninger, du skal være opmærksom på. Fjernvarmestikket skal etableres af værket og koster et sted mellem 30.000,- – 50.000,- kroner. Fjernvarmeværkets entreprenører står typisk for nedgravningen af fjernvarmerørene ude fra vejen og ind til dit hus. Uden på huset placeres en boks, hvorfra fjernvarmen føres ind til varmeanlægget i fyrrummet.

Omkostninger ved fjernvarme

Oven i omkostningerne til fjernvarmestikket kommer reetablering af opgravet flise- og gangareal. Når du er tilsluttet fjernvarmen, betaler du en fast årlig afgift til fjernvarmeværket. Herudover betaler du varme efter forbrug.

Prisen for fjernvarme varierer meget fra kommune til kommune – og fra de enkelte fjernvarmeværker. En af årsagerne til de forskelle priser er forskellige opvarmningsmetoder / den energitype (Kan eks. Være flis, træ naturgas, varmepumpe, olie eller overskudsvarme og lignende) fjernvarmeværket benytter sig af for at få det varme vand fra fjernvarmeværket ud i rørene til den enkelte forbuger.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med vejledning, installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Denne service sætter standarder

Serviceteknikeren var kompetent, arbejdede roligt og koncentreret. Han svarede med glæde yderligere spørgsmål på en detaljeret og forståelig måde. Derudover gav han nyttige tip til optimeret drift af vores varmesystem såvel til vedligeholdelse og pleje. Denne service sætter standarder, og det ville være rart, hvis andre tjenester af denne art blev udført på samme niveau.

Mirko Meister 10. juni 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019