Energioptimering hus | Optimer din bolig med Dansk varme service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Optimer din bolig

Vi er alle sammen interesserede i at skåne miljøet og spare penge ved at nedsætte vores energiforbrug – og det er faktisk ret nemt.

 

 Billede af gammel oliesluger

Skift dit gamle oliefyr

Der er flere måder til at opnå besparelser på, blot ved at optimere din bolig. Et af de første steder du skal kigge, er på det udstyr der står i dit fyrrum. Har du et ældre oliefyr, kan du spare helt op til 5.000 kr. om året, ved at skifte til et nyt og mere energieffektivt. Hvad kan kan du spare af CO2 og kroner ved at skifte til nyt oliefyr?  Se oliekedler her

På SparEnergi.dk kan du finde en række forslag til besparelser.

Finansiering op til 350.000 kr. med en årlig rente på 4,66 % eller et RENTEFRIT lån op til 75.000 kr.

Vær opmærksom på fra 1. juli 2016 må du gerne udskifte dit oliefyr/brænder, men ikke udskifte til nyt olieanlæg/kedel i dit hus, hvis du kan få fjernvarme eller naturgas.

Som et alternativ til olie, kan du kontakte os og høre mere om dine muligheder i forhold til at få en varmepumpe.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019