Når du skifter fra olie til varmepumpe » Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Når du skifter fra olie til varmepumpe

Video: Her kan du få et overblik over de vigtigste ting du skal være opmærksom på, når du skifter fra olie til varmepumpe.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skifter fra opvarmning med et oliefyr over til en varmepumpe?

Noget af det vigtigste er faktisk at lave en grundig gennemgang af dit eksisterende varmesystem og radiatorer. Du skal finde ud af, om det kører som et enstrenget eller tostrenget varmesystem. Et enstrenget varmesystem kan nemlig give nogle udfordringer, som du er nødt til at være meget opmærksom på.

Indvendige del af installation

Ved den indvendige del af installationerne skal man være sikker på, at der er afløb, så varmepumpen kan komme af med overskudsvandet.

Når du har valgt dit nye varmesystem og eventuelt fået installeret den nye varmepumpe, er det vigtigt, at du tager fat i kommunen og får meldt på BBR-meddelelsen, at man har skiftet opvarmningsform fra fyringsolie til varmepumpe og el.

Der skal også afleveres en attest på, at olietanken er blevet blændet eller bortskaffet. Husk også at melde din skorsten fra hos skorstensfejeren og dermed sparer du også omkostningerne til fejning af din skorsten.

Det er ligeledes vigtigt, at du tager fat i dit elselskab og registrerer din bolig som elbolig. Dermed får du mulighed for en rabat på dit elforbrug af det, du bruger over 4.000 kilowatt-timer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019