Skift fra oliekedel til nyt varmeanlæg

DVS

Har du som husejer en oliekedel med oliefyr, der skal skiftes og går i overvejelser om, hvilket varmeanlæg du skal skifte til, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

Undersøg, om der er mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme- eller naturgasnettet i det område, hvor du bor. Hvis der er mulighed for at blive tilsluttet enten fjernvarme eller naturgas – det vi kalder ledningsført energi – må du ikke sætte en ny oliekedel op. Udover fjernvarme og naturgas som muligheder, når du skal skifte fra en oliekedel, har du også mulighed for at vælge en varmepumpe.

 

 

Alternative energiløsninger

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg – så der er flere alternativer gode energiløsninger, hvor du kan spare enegi til fordel for dig, din økonomi og miljøet, når du står med en gammel oliekedel og vil skifte til en nye energikilde. Vi anbefaler, at du kontakter én af vores energikonsulenter og får hjælp og vejledning til at vælge det helt rigtige varmeanlæg til det rette varmebehov, pris og eventuel finansiering.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 – info@dvsas.dk

Andre nyheder

VVS’er til Hillerød

Vi søger en VVS’er til vores afdeling i Hillerød Vi er en dynamisk og spændende arbejdsplads med friske kollegaer, der søger endnu en VVS’er til

Se mere »

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16