Når du skifter fra oliekedel til nyt varmeanlæg > Danskvarmeservice

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Når du skal skifte fra oliekedel til nyt varmeanlæg

Har du som husejer en oliekedel med oliefyr, der skal skiftes, og går i overvejelser om, hvilket varmeanlæg du skal skifte til, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

Undersøg, om der er mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme- eller naturgasnettet i det område, hvor du bor. Hvis der er mulighed for at blive tilsluttet enten fjernvarme eller naturgas, det vi kalder ledningsført energi må du ikke sætte en ny oliekedel op. Udover fjernvarme og naturgas som muligheder, når du skal skifte fra en oliekedel, har du også mulighed for at vælge en varmepumpe.

Alternative energiløsninger

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg – så der er flere alternativer gode energiløsninger hvor du kan spare enegi til fordil for dig, din økonomi og miljøet, når du står med en gammel oliekedel og vil skifte til en nye energikilde. Vi anbefaler, at du kontakter én af vores energikonsulenter og får hjælp og vejledning til at vælge det helt rigtige varmeanlæg til det rette varmebehov, pris og eventuel finansiering.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019