Kommer der støj fra en varmepumpe?

Varmevandsinstallation

Når en varmepumpe producerer varme, vil den også afgive en vis mængde støj. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe fra starten. Der er nemlig forskel på, hvor meget støj den afgiver under maksbelastning og under minimumsbelastning.

 

Forskel på den enkelte varmepumper

Der er forskel på de enkelte varmepumper i, hvor meget støj de afgiver, når de producerer varme. Der er en vis sammenhæng mellem pris og niveauet af støj. Hvis du fokuserer meget på en lav pris for en varmepumpe, må du også forvente, at den afgiver noget mere støj under maksbelastning. Vælger du en varmepumpe til en højere pris, vil du kunne notere et noget lavere lydniveau. Energistyrelsen har lavet en liste, hvor de sammenligner de enkelte producenter og mærker af varmepumper op mod hinanden – og hvor meget støj, der er fra de enkelte varmepumper ved maks- og minimumsbelastning.

Du kan se listen her

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Fællesskaber kan knække koden

Video: Varmepumper i andelsboligforening i Silkeborg.   Da Gartnervænget Andelsboligforening fik problemer med deres oliefyr, besluttede de at gå nye veje og fik installeret varmepumper

Se mere »

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16