Kommer der støj fra en varmepumpe? >> Danskvarmeservice

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Kommer der støj fra en varmepumpe?

Når en varmepumpe producerer varme, vil den også afgive en vis mængde støj. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe fra starten. Der er nemlig forskel på, hvor meget støj den afgiver under maksbelastning og under minimumsbelastning.

Forskel på den enkelte varmepumper

Der er forskel på de enkelte varmepumper i, hvor meget støj de afgiver, når de producerer varme. Der er en vis sammenhæng mellem pris og niveauet af støj. Hvis du fokuserer meget på en lav pris for en varmepumpe, må du også forvente, at den afgiver noget mere støj under maksbelastning. Vælger du en varmepumpe til en højere pris, vil du kunne notere et noget lavere lydniveau. Energistyrelsen har lavet en liste, hvor de sammenligner de enkelte producenter og mærker af varmepumper op mod hinanden – og hvor meget støj, der er fra de enkelte varmepumper ved maks- og minimumsbelastning.

Du kan se listen her: https://sparenergi.dk/forbruger/varme/varmepumper

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Denne service sætter standarder

Serviceteknikeren var kompetent, arbejdede roligt og koncentreret. Han svarede med glæde yderligere spørgsmål på en detaljeret og forståelig måde. Derudover gav han nyttige tip til optimeret drift af vores varmesystem såvel til vedligeholdelse og pleje. Denne service sætter standarder, og det ville være rart, hvis andre tjenester af denne art blev udført på samme niveau.

Mirko Meister 10. juni 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019