Installationsleder til Sjælland – styrk vores exceptionelle installationsservice

Vil du lede et hold af dygtige VVS’ere? Og kan du se dig selv som en del af en virksomhed, der er helt fremme i skoene, når det kommer til den grønne omstilling?

Så læs videre her.


En virksomhed med vokseværk

Varmepumper er fremtidens varmekilde. Og hos Dansk Varme Service vil vi være med helt i front. Vi er et datterselskab i OK-koncernen, som installerer varmepumper hos både erhvervskunder og i private hjem. Og da vi har god vind i sejlene, leder vi efter en installationsleder til Sjælland.


Et team med sparring i fokus

Du får din daglige gang på kontoret i Hillerød, hvor dine 15 nye kolleger står klar til at tage godt imod dig. Her sidder vores tekniske afdeling samt vores kundecenter. Selve planlægningen af vvs-montørernes tid tager dine kolleger i Silkeborg sig af.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med os alle – særligt med de 2 andre installationsledere, som sidder hhv. i Hillerød og Silkeborg.

”Der dukker mange forskellige udfordringer op i løbet af en arbejdsdag. Men fordi vi kører et tæt partnerskab, har du altid en kollega ved hånden, når du har brug for sparring,” fortæller Kenneth Christensen, installationsleder og din nye kollega.

Vi ved, at fleksibilitet er vigtigt i hverdagen. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at arbejde hjemmefra, ligesom du kan benytte vores flyverpladser på OK-kontoret i Taastrup.


Du leder et hold af VVS’ere

Som installationsleder er det dig, der har personaleansvaret for vores 20 VVS’ere på Sjælland, ligesom du står for det daglige samarbejde med vores eksterne VVS-installatører.

Din dag vil bestå af en masse praktiske udfordringer lige fra sygemeldinger til montører, der ringer ind omkring fejlbestillinger. Samtidig bliver du sparringspartner for vores VVS’ere på det VVS-tekniske – så du kommer ikke til at kede dig.

Derudover er det dig, der:

  • står for rekrutteringen og onboarding af nye medarbejdere og afholder MUS
    sikrer, at vi følger lovgivningen i udførslen af vores VVS-tekniske arbejde
  • godkender nyt grej og står for fakturagodkendelse
  • er faglig sparringspartner i forbindelse med reklamationer, der kræver fysisk tilsyn
  • optimerer arbejdsgangene.

 

Stort overblik og vindende personlighed
Vi forestiller os, at du har en baggrund som VVS-installatør eller overmontør og har arbejdet med varmeproducerende produkter – måske endda med varmepumper.

Med dit behagelige væsen og forståelse for forskelligheder formår du at skabe en god holdånd blandt dine medarbejdere. Og fordi du altid bevarer roen, er det dig, de tager fat i, når de har brug for kyndig sparring.

Ellers ser vi gerne, at du:

• kan sætte foden ned
• er god til at få det bedste frem i dine medarbejdere – så de udvikler sig
• kan bevare overblikket, når noget går galt, og der kræves en ny løsning.


Er du vores næste installationsleder?

Det håber vi. Og vi glæder os til at modtage din ansøgning – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet.
Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i direktør Keld Flindt på tlf. 2220 5704.

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

 

 

Dansk Varme Service – en del af OK!
Dansk Varme Service er et datterselskab i OK-koncernen. Vi laver installations- og serviceopgaver på varmeløsninger over hele landet. Vi tilbyder en attraktiv pensionsordning og en konkurrencedygtig løn. Og så har vi fokus på din professionelle udvikling, så fagligheden altid er i top.

Andre nyheder

Håndværker fradrag 2021

Bliv klogere på håndværkerfradrag og hvad det betyder for dig. VVS håndværkerfradrag 2021 (servicefradrag)Det såkaldte håndværkerfradrag har haft sig en noget turbulent entré i vores

Se mere »

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16