Hvordan vælger du det rigtige gasanlæg? » Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Hvordan vælger du det rigtige gasanlæg?

Video: Få svar på hvilke vigtige ting du skal fokusere på, når du skal udskifte din eksisterende gaskedel til en ny højeffektiv kondenserende kedel.

Udskift din gamle gaskedel til ny

Når du vil udskifte din eksisterende gaskedel til en ny højeffektiv kondenserende kedel, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
Ofte ses det, at de anlæg, der skiftes fra, er for store i forhold til husets egentlige varmebehov. Derfor er det vigtigt at få afdækket hvor meget energi, der egentlig er brug for. Et godt udgangspunkt er husets tidligere gasforbrug, som man kan se fra gasleverandøren. Husk også den korrekte størrelse varmtvandsbeholder, og at kedlen kan følge med i at varme vandet. Tag højde for antal baderum, badekar, rainshower-bruser osv.

En kondenserende gaskedel

En moderne energieffektiv kondenserende gaskedel bruger i gennemsnit mellem 15-20 procent mindre gas end den eksisterende kedel. Den har en høj driftssikkerhed, bruger mindre strøm og færre reservedele end en ældre kedel. Husk, at al energi, der spares, er til fordel for din økonomi og miljøet. Så samlet set giver det god mening at skifte en ikke kondenserende kedel ud med en kondenserende kedel. De fleste fabrikanter yder 4 års garanti på selve gaskedlen. Det kræver, at man får afholdt et serviceeftersyn, når kedlen er 2 år gammel.
Det var de få ting, du skal vide, inden du vælger en ny gaskedel.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019