Varmtvands-beholder størrelse

Video: Når du skal ud og vælge størrelsen på en varmtvandsbeholder er der nogle ting du skal tage højde for.

 

Når du skal vælge en ny varmtvandsbeholder, er der nogle ting, du skal tage højde for. En af de første ting er den fysiske størrelse på varmtvandsbeholderen. Hvor meget fylder den, og er der plads til den i din bolig? Dernæst skal du tænke over mængden af vand, der kan være i varmtvandsbeholderen.

 

De vigtige ting at tage højde for ved varmtvandsbeholder

Tænk over hvor mange personer, der bor i husstanden nu og fremover. Hvor mange skal kunne bade samtidig, og er der badekar eller rainshower-bruser, som bruger meget vand. Det kan også være, at der ikke er for eksempel badekar i boligen nu, men det kommer der måske i fremtiden.

Det er også vigtigt at tage højde for, om anlægget (til det varme vand) har cirkulation. Cirkulation betyder, at det varme vand kommer hurtigere frem, når man åbner for den varme hane. Et godt råd er at tage fat i en VVS’er og spørge, hvilket anlæg der passer lige præcis til din bolig og familie.

Dansk Varme Service står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16