Varmtvandsbeholder størrelse - Hvilke størrelse? (VIDEO guide)

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Hvor meget varmt vand er der brug for? (Størrelsen på en varmtvandsbeholder)

Video: Når du skal ud og vælge størrelsen på en varmtvandsbeholder er der nogle ting du skal tage højde for.

Når du skal vælge en ny varmtvandsbeholder, er der nogle ting, du skal tage højde for. En af de første ting er den fysiske størrelse på varmtvandsbeholderen. Hvor meget fylder den, og er der plads til den i din bolig? Dernæst skal du tænke over mængden af vand, der kan være i varmtvandsbeholderen.

De vigtige ting at tage højde for ved varmtvandsbeholder

Tænk over hvor mange personer, der bor i husstanden nu og fremover. Hvor mange skal kunne bade samtidig, og er der badekar eller rainshower-bruser, som bruger meget vand. Det kan også være, at der ikke er for eksempel badekar i boligen nu, men det kommer der måske i fremtiden.

Det er også vigtigt at tage højde for, om anlægget (til det varme vand) har cirkulation. Cirkulation betyder, at det varme vand kommer hurtigere frem, når man åbner for den varme hane. Et godt råd er at tage fat i en VVS’er og spørge, hvilket anlæg der passer lige præcis til din bolig og familie.

Dansk Varme Service står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service.


70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019