Pillefyr eller træpillefyr? - Se mere hos Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Hedder det stokerfyr, pillefyr eller træpillefyr?

Kært barn har mange navne.

Træpillefyr, pillefyr eller stokerfyr, som det også kaldes, kan opvarme selv store enfamiliehuse. Der fyres med træpiller som er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld.

 

Se træpilleanlæg her

Energikonsulent viser produkt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Jeg vil godt anbefalde Dansk Varme Service

Jeg vil godt anbefalde Dansk Varme Service de er der altid for en når vi har brug for dem. Den møntør som kommer hos os er venlig og kan sit kram.

Alice Rishøj 29. august 2019

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019