Har du et ældre naturgasfyr?

DVS vogn

Har du i dag et ældre naturgasfyr, er der mange penge og spare ved, at skifte til en ny og mere energieffektiv gaskedel. Og du kan oveni købet få finansieret det nye gasanlæg af dit gasselskab.

 

Se gaskedler her

Dansk Gasteknisk Center A/S har lavet en hjemmeside – Gaspro online, hvor du kan udregne din besparelse ved at skifte til et nyt naturgasfyr.

Besøg Gaspro Online her

Gaskedler med energimærkede A er mest energirigtige, fordi de er kondenserende. Det betyder, at de også udnytter varmen i de vanddampe, der opstår ved forbrænding af naturgassen, ved og sende den videre til husets radiatorer. I ikke kondenserende gaskedler går denne varme til spilde.

 

HUSK jævnligt om dit naturgasanlæg

Gør jævnligt rent omkring dit naturgasanlæg. Hvis du har en kedel med åbent forbrændingskammer, er det særlig vigtigt, at der er rent i rummet omkring anlægget, så forsyningen af frisk luft til fyret ikke spærres eller tilstoppes.

Vær opmærksom på fugt eller lugt i rummet, hvor dit naturgasfyr står. Det kan være tegn på dårligt fungerende aftræk.

Naturgasfyr og brændeovn må aldrig monteres på samme skorstensløb!

Hvis dit gasfyr har været slukket hen over sommeren, skal du være OBS på det kan genstarte med fabriksindstillingen og ikke de indstillinger, der svarer til det aktuelle behov.

Følg med i gasforbruget ved jævnligt at aflæse gasmåleren og udregne periodens forbrug. Aflæs for eksempel en gang om måneden. Vær opmærksom på, at forbruget varierer i forhold til kolde og lune vintre.

HUSK: Ventilationsriste i fyrrummet må ikke tildækkes, da det kan medføre kulilteforgiftning!

 

Andre nyheder

VVS’er til Hillerød

Vi søger en VVS’er til vores afdeling i Hillerød Vi er en dynamisk og spændende arbejdsplads med friske kollegaer, der søger endnu en VVS’er til

Se mere »

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16