Gaskedler - Få gode råd om gaskedler hos Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Gaskedel gode råd

Hvis der ikke er varmt vand og radiatorerne/ gulvvarmen er kold(e)

Her er et par tips til hvad du selv kan gøre for at få gasanlægget til og startet igen.

Hvis der ikke er lys i display, eller cirkulationspumpen ikke kører, så kontroller el sikringer, HFI relæ og at afbryder til gasanlægget er aktiveret.

Hvis gasanlægget står stille uden der er fejlmelding/ fejludkobling afbrydes spænding til gasanlægget i 15 sek. og aktiveres igen.

Hvis der mangler vand på varmeanlæg, skal stå på 1-2 bar, hvis ikke så efterfyldes anlæg.

Ved fejlmelding/ fejludkobling på gasanlægget, forsøges genstart ved at trykke på genindkoblingsknap/reset knap. Starter gasanlægget ikke efter dette noteres evt. fejlmelding/ fejlkode og servicefirma kontaktes, hvor denne kode/melding oplyses.

Er der åbnet for gassen? Kontroller at greb på gashane står langs med gasrør (kuglehane med gult håndtag)

Ved for lidt varme så skal varme kurve muligvis skal justeres. Hvis der er varme i nogen af radiatorerne er det ikke kedel der er årsagen, men der imod en ventil eller luft på en eller flere radiatorer.

Se gaskedler her

Gasservice_400x400px

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019