Attraktiv finansiering

Dansk Varme Service tilbyder en meget attraktiv finansiering i samarbejde med Resurs Bank. Med et DVS Energilån, kan vi hjælpe dig med at finansiere dine udgifter til energiforbedringer – eller måske til en reparation, som du ikke lige havde planlagt.

Få finansiering op til 350.000 kr. med en årlig rente på 3,66 % eller et RENTEFRIT lån op til 75.000 kr.

Som privatkunde kan du få finansieret alle vores energi-løsninger fra 15.000 kr. og helt op til 350.000 kr., så du har mulighed for at udskifte, supplere eller reparere din nuværende energiløsning, uanset om du vil have varmepumpe, naturgasfyr, træpilleanlæg eller noget helt fjerde. Valget er dit. Det er nemt og hurtigt, og du kan få godkendelse på ganske kort tid.

Bemærk du har mulighed for rentefrit lån op til 75.000 kr. i op til 60 måneder.

Med DVS energilån på op til 350.000 kr. kan du:

Nem og hurtig finansiering

Du behøver ikke at omlægge dine lån eller have friværdi i boligen for at få et DVS Energilån. Vi klarer det hele på under 10 minutter, hvis beløbet er under 75.000 kr.

Det er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. står i en nødsituation med et nedbrudt anlæg, og hvor du ikke kan vente til du har snakket med din bank. Så kan vores Energikonsulent/tekniker i løbet af kort tid hjælpe dig med at lave et overslag på udgifterne og derefter kontakte Resurs Bank over telefonen og få oprettet lånet. Du kan også kontakte Dansk Varme Service på relefon 70 10 98 00 – så kan vi hjælpe med det samme.

Låner du over 75.000 kr., skal vi bruge lidt ekstra tid, og du får derfor først godkendelsen dagen efter.

Bemærk du har mulighed for rentefrit lån op til 75.000 kr. i op til 60 måneder.

Der kan være flere gode grunde til at vælge finansiering. Står du med en uventet reparation, synger fyret på sidste vers eller vil du supplere din opvarmning af boligen med f.eks. en varmepumpe, med solenergi eller andet, kan du overveje en finansieringsløsning.

Hvis du udskifter din gamle kedel med en ny og energieffektiv varmepumpe, sparer du mange penge på varmeregningen.

Alene besparelsen, kan nemt dække de månedlige udgifter til en finansieringsløsning. Du får uden større merudgifter, en ny driftssikker og mere miljøvenlig varmeinstallation.

Der kan også være god fornuft i at supplere opvarmningen af din bolig med andre opvarmningsformer. Lige nu kan du også få energitilskud til installation af varmepumper, jordvarme og resten kan du få finansieret som du ønsker.

Mange af de lån, der ydes, bruges typisk til mindre reparationer, så er det godt at vide, at der kan lånes på få minutter, så du kan få varme i huset igen.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne og over hvor lang tid.

Du kan låne fra 15.000 kr. og helt op til 350.000 kr. til vores energiløsninger og afdrage lånet fra 12 måneder og op til 180 måneder (mindste månedlige ydelse er dog 100 kr.) Du bestemmer selv, hvor store ydelserne skal være inden for afdragsperioden, og du kan til enhver tid indfri lånet uden meromkostninger.

Det kræver kun ganske lidt for at ansøge om et lån:

Under 40.000 kr.:

 • Du skal være privatkunde
 • Du skal have egen bolig, sommerhus eller kolonihavehus
 • Du må ikke være registreret i RKI/ Debitorregistret
 • Du skal være over 18 år

 

Over 40.000 kr.

 • Du skal være privatkunde
 • Du skal have ejet din bolig i minimum et år
 • Du må ikke være registreret i RKI/ Debitorregistret
 • Du skal have en husstandsindkomst på minimum 240.000 kr. om året, hvis du bor alene
 • Du skal have en samlet husstandsindkomst på minimum 400.000 kr. om året, hvis du er gift eller samboende
 • Du skal vedlægge din/jeres seneste lønseddel, samt din/jeres seneste årsopgørelse sammen med ansøgningen

 

Når du låner penge med et DVS Lån betaler du også renter, men dem kan du trække fra på din selvangivelse. Det er ganske simpelt, for vi indberetter automatisk renterne til SKAT.

Med DVS energilån på op til 350.000 kan du:

 • Låne helt op til 350.000 kr. og betale tilbage i op til 180 måneder
 • Årlig rente på 3,66 %
 • Ved lån under 75.000 er det rentefrit
 • Få godkendt dit lån på 10 minutter (under 75.000 kr.) eller fra dag til dag
 • Indfri dit lån til enhver tid uden meromkostninger
 • Få et lån uden krav om sikkerhedsstillelse og uden tinglysningsgebyrer

Du behøver ikke at omlægge dine lån eller have friværdi i boligen, for at få et DVS Energilån. Og vi klarer det hele på 10 minutter, hvis beløbet er under 75.000 kr.

Det er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. står i en nødsituation med et nedbrudt fyr og hvor du ikke kan vente, til du har snakket med din bank. Så kan vores Energikonsulent i løbet af kort tid hjælpe dig med at lave et overslag på udgifterne og derefter kontakte Resurs Bank over telefonen og få oprettet lånet.

Låner du over 75.000 kr., skal vi bruge lidt ekstra tid, og du får derfor først godkendelsen dagen efter.

Ønsker du tilbud på finansiering?

Kontakt os på telefon 70109800 eller udfyld formularen her:

Eksempler på finansieringspriser

Nedenstående er et standardeksempel, jf. bekendtgørelse om information til forbrugere om priser på låne og kredittilbud og valutakurser. Eksemplerne er baseret på et køb foretaget den 15. i en kalendermåned. Beregningerne forudsætter, at rente og omkostninger er uændrede i hele kreditperioden. Lånet tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

Låneberegner

Brug beregneren til at se, hvad det koster dig at få finansieret din energiløsning med et lån. Lånet tilbydes i samarbejde med Resurs Bank. Kontakt os på telefon 70109800, hvis vi skal udarbejde et tilbud til dig. Eller udfyld formularen nedenfor.

Bemærk, at denne beregning er vejledende.  Kontakt os for et konkret tilbud på finansiering her:

Kontakt os

70 10 98 00

internsalg@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Tlf. 7010 9800 - info@dvsas.dk

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt – for din sikkerheds skyld.

Tekniqs logo
Service ordning
Ord
Varmepumpe ordningen
DVS
Certificate