Få varmepumpen indstillet korrekt

I denne video fortæller vi hvorfor det er vigtigt at få indstillet din varmepumpe korrekt i forhold til anlægget og huset.

 

 

En varmepumpe skal indstilles korrekt.

Når du har fået installeret din varmepumpe, er det vigtigt, at den er indstillet korrekt i forhold til anlægget og selve huset, den er installeret i. Risikoen ved ikke at få varmepumpen korrekt indreguleret og justeret er, at den indbyggede elpatron overtager driften af opvarmningen af centralvarmevandet.

Den indbyggede elpatron er det samme som en elkedel ude i køkkenet. Den varmer vandet hurtigt op, men til gengæld bruger den meget strøm. Husk, at det er lovpligtigt at få lavet service på en luft/vand-varmepumpe én gang om året – og bemærk desuden, at der kan være forskellige typer af serviceordninger.

Prisen som regel er afhængig af, hvor stor sikkerhed man ønsker.

 

Moderne varmepumper.

 

På flere typer moderne varmepumper er der mulighed for at sikre sig ekstra ved at koble anlægget op til internettet via wi-fi. Således kan servicefirmaet kommunikerer direkte med enheden.

Hos nogle servicefirmaer er det muligt at forlænge garantien ved kombination af at koble varmepumpe til internettet og tegne en tillægsforsikring sammen med serviceaftalen.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16