Varmepumpe varmer dårligt: Er den indstillet korrekt? (VIDEO)

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Få indstillet din varmepumpe korrekt

I denne video fortæller vi hvorfor det er vigtigt at få indstillet din varmepumpe korrekt i forhold til anlægget og huset.

En varmepumpe skal indstilles korrekt

Når du har fået installeret din varmepumpe, er det vigtigt, at den er indstillet korrekt i forhold til anlægget og selve huset, den er installeret i. Risikoen ved ikke at få varmepumpen korrekt indreguleret og justeret er, at den indbyggede elpatron overtager driften af opvarmningen af centralvarmevandet.

Den indbyggede elpatron er det samme som en elkedel ude i køkkenet. Den varmer vandet hurtigt op, men til gengæld bruger den meget strøm. Husk, at det er lovpligtigt at få lavet service på en luft/vand-varmepumpe én gang om året – og bemærk desuden, at der kan være forskellige typer af serviceordninger.

Prisen som regel er afhængig af, hvor stor sikkerhed man ønsker.

Moderne varmepumper

Luft til vand varmepumpe

På flere typer moderne varmepumper er der mulighed for at sikre sig ekstra ved at koble anlægget op til internettet via wi-fi. Således kan servicefirmaet kommunikerer direkte med enheden.

Hos nogle servicefirmaer er det muligt at forlænge garantien ved kombination af at koble varmepumpe til internettet og tegne en tillægsforsikring sammen med serviceaftalen.

Hør mere om mulighederne eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.
Dansk Varme Service hjælper hele vejen rundt med installation, VVS og efterfølgende service.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019