Isolering af hus | Er dit hus isoleret godt nok? Få råd om isolering

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Er dit hus isoleret godt nok?

Billede af ægtepar i sofa

God isolering er den hurtigste vej til miljømæssig og økonomisk gevinst.

Du kan få din isolering tjekket, så du er sikker på, at den ligger og fungerer, som den skal.

Uanset om du er ejer eller lejer af din bolig, afhænger din varmeøkonomi af, hvor tæt bygningen er, og hvor godt den er isoleret. Hvis vinduerne er utætte, hulmuren og loftet uisoleret, vil varmen forsvinde ud gennem de kolde og uisolerede flader. Hvis du bor i egen (ejet) bolig, kan du komme langt med at efterisolere og udskifte utætte vinduer.

Er dit hus isoleret godt nok?

Rockwools hjemmeside finder du en guldgrube af god råd om efterisolering og et lille smart program, hvor du på en let måde kan beregne, hvor meget du sparer i energi og penge ved at efterisolere forskellige konstruktioner i dit hus.

For at komme videre skal du først vælge den energikilde, du bruger til opvarmning. 

Ønsker du tilbud på nyt anlæg? Se produkter her.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019