Skift fra naturgas til varmepumpe: Er det en god idé? (VIDEO)

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Er det en god idé at skifte fra gas til varmepumpe?

Video: Overvejer du at skifte fra gasfyr til en varmepumpe?

I denne video får du overblik over hvad der taler for og imod.

Vil det være en god idé at skifte fra naturgas til en varmepumpe? Svaret kan være både ja og nej, alt efter dine bevæggrunde som forbruger. I de fleste tilfælde vil det at gå fra opvarmning med naturgas til en varmepumpe være en stor investering og ofte også med en lang tilbagebetalingstid i forhold til ens forbrug af naturgas og de omkostninger, der var ved at installere en ny gaskedel . Så I de tilfælde vil svaret være nej til at skifte fra naturgas til varmepumpe.

Udskiftning af gasfyr til varmepumpe

Men svaret kan også være ja i de tilfælde, hvor vi tager udgangspunkt i en grønnere profil. Hvis du lægger vægt på miljøet, kan det helt klart svare sig at skifte fra naturgas til en varmepumpe. En varmepumpe bruger el og bliver opvarmet med el. El modtager vi primært fra sol og vindenergi i Danmark – og er dermed bedre over for miljøet og naturen.

varmepumpe luft til vandSCOP-værdi varmepumpe

Bemærk, at hvis du skifter til en varmepumpe, vil din bolig opnå status som ”elhus”. Det betyder for dig som forbruger, at alt hvad huset bruger af energi over 4.000 kilowatt, vil du få en ekstra rabat på. Det gælder både el til varmeforbrug og el til almindelig husholdning.

Dansk Varme Service står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service.
Kontakt os for en uforpligtende energisnak.

70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 4,5 ud af 5

Ved noget om varme-økonomi

Godt og et solidt selskab der ved noget om varme-økonomi. Og de har et dygtigt mandskab - Fremragende

Arne Bach Anthonsen 30. juli 2020

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019