Skifte fra gas til varmepumpe?

DVS vogn

Video: Overvejer du at skifte fra gasfyr til en varmepumpe? I denne video får du overblik over hvad der taler for og imod.

 

 

Vil det være en god idé at skifte fra naturgas til en varmepumpe? Svaret kan være både ja og nej, alt efter dine bevæggrunde som forbruger. I de fleste tilfælde vil det at gå fra opvarmning med naturgas til en varmepumpe være en stor investering og ofte også med en lang tilbagebetalingstid i forhold til ens forbrug af naturgas og de omkostninger, der var ved at installere en ny gaskedel . Så I de tilfælde vil svaret være nej til at skifte fra naturgas til varmepumpe.

 

Udskiftning af gasfyr til varmepumpe

Men svaret kan også være ja i de tilfælde, hvor vi tager udgangspunkt i en grønnere profil. Hvis du lægger vægt på miljøet, kan det helt klart svare sig at skifte fra naturgas til en varmepumpe. En varmepumpe bruger el og bliver opvarmet med el. El modtager vi primært fra sol og vindenergi i Danmark – og er dermed bedre over for miljøet og naturen.

varmepumpe luft til vandSCOP-værdi varmepumpe

Bemærk, at hvis du skifter til en varmepumpe, vil din bolig opnå status som ”elhus”. Det betyder for dig som forbruger, at alt hvad huset bruger af energi over 4.000 kilowatt, vil du få en ekstra rabat på. Det gælder både el til varmeforbrug og el til almindelig husholdning.

Dansk Varme Service står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper hele vejen fra idé til færdig installation og efterfølgende service. Kontakt os for en uforpligtende energisnak.

Telefon 70 10 98 00 / info@dvsas.dk

Andre nyheder

Håndværker fradrag 2021

Bliv klogere på håndværkerfradrag og hvad det betyder for dig. VVS håndværkerfradrag 2021 (servicefradrag)Det såkaldte håndværkerfradrag har haft sig en noget turbulent entré i vores

Se mere »

Kontakt os

70 10 98 00

Man-fre 7.30-16

info@dvsas.dk

Man-fre 7.30-16