Beregnere

Hvor meget du som privat boligejer præcis kan spare ved at skifte varmeløsning, afhænger af mange ting som husets størrelse og stand, alderen på din nuværende løsning m.v. Brug beregnerne her til at få en hurtig indikation:

Se her, hvad du kan spare ved at skifte fra oliefyr til varmpumpe.

Se her, hvad du kan spare ved at skifte fra gasfyr til varmpumpe.

Se her, hvad du kan spare ved at skifte fra bio til varmpumpe.

Se her, hvad du kan spare ved at skifte fra olie- til gasfyr.

Vores eksperter kan hjælpe dig med en præcis beregning. Få besøg af en energikonsulent – eller start med en snak per telefon. Det er gratis og uforpligtende.

Dansk Varme Service er eksperter i boligopvarmning. I Dansk Varme Service arbejder vi på at give dig hele pakken med den mest miljørigtige og energibesparende varmeløsning – fra idé til installation og efterfølgende service. Vi tilbyder en række varmeløsningsprodukter og dem yder vi selvfølgelig også service på. Vi er beliggende i Silkeborg og Hillerød men dækker hele landet.

 

Et af vores varmeprodukter er en varmepumpe. Den er både energibesparende i forhold til flere andre løsninger og vil hen over tid give en billigere varmeregning. Varmepumper udnytter nemlig den termiske energi der er i både luften og jorden, og bruger den til at varme huset op.

 

En varmepumpe bruger mindre energi end den leverer. Og den energi, den leverer stammer fra almindelig luft, så det er både en vedvarende og grøn energikilde.

 

Der er forskel på varmepumper, ligesom der er forskel på biler. Du kan godt købe en billig én, men det er måske ikke hér, det er værd at spare. Hvor dyr en varmepumpe er, kommer an på, hvilken slags varmepumpe man vil have (f.eks. luft-til-luft eller luft-til-vand-varmepumpe, som kræver en radiator), og hvordan huset ellers er bygget og isoleret.

 

Præcist hvad din årlig besparelse med en varmepumpe er, kan du regne ud ved at bruge vores varmepumpe beregner.

 

 

Du kan spare mange penge på din varmeregning ved at skifte din varmekilde ud med en varmepumpe. Du kan få en idé om hvor meget ved at bruge vores varmepumpe beregner. Du kan regne ud, hvad du vil spare ved at skifte fra oliefyr, gasfyr eller bio-/træpillefyr.

 

En mere præcis beregning kan du få fra vores eksperter. Hvis du ønsker det, kan du få besøg af en af vores energikonsulenter, hvor end du bor i landet, for at få kortlagt dit forbrug og dine muligheder. Denne service er gratis og uforpligtende.

Varmepumper er billige i drift, både for miljøet og din varmeregning. Der er både den slags der pumper luft ud i rummet, dem der skal knyttes til en radiator og hybridformer. Varmepumper lagrer og udnytter den varme, der er i luften, hvilket også nedsætter luftfugtigheden, så det er også sundt for indeklimaet.

 

Også selvom der er minusgrader udenfor, er der faktisk varme i luften, så også om vinteren kan varmepumpen bruges.

 

Desuden kan du købe varmepumpetilbehør, så din varmepumpe faktisk også kan bruges som airconditionanlæg, hvilket er praktisk, da vi i Danmark jo både kan opleve meget koldt vejr og høj varme. Der skal løbende fyldes kølemiddel på varmepumpen, og det bør du ikke gøre selv, men tilkalde en montør til.

Præcist hvad du sparer ved at skifte til en varmepumpe, afhænger af fyrets stand, husets alder og stand mv. Det kan du finde ud af ved at benytte hjemmesidens varmepumpe beregner eller få besøg af en energikonsulent. Du kan starte med en snak pr. telefon og/eller få besøg af en energikonsulent. Både snakken og besøget er gratis og uforpligtende.

 

En varmepumpe koster typisk 80-150.000 kr. Vi samarbejder med Resurs Bank, der tilbyder DVS Energilån på op til 350.000 kr. på meget attraktive vilkår. Renten er på 3,66% og er beløbet under 75.000 kr. er lånet rentefrit. Du kan med vores låneberegner stille dine ønsker til månedlig ydelse og løbetid og så sender vi dig et tilbud på energilån, der passer til dine ønsker.

 

 

Vores varmepumpe beregner kan give dig et skøn om, hvor meget du vil spare. Du trækker i slideren, som så vil vise dig forskellen på dit nuværende forbrug og det samme energiforbrug med en varmepumpe. Besparelsen vises også. Et eksempel kan være:

 

  • Dit oliefyr bruger 2500 l. olie om året. Prisen pr. liter er 10 kr. Altså er din varmeregning på 25.000/år.
  • En ny varmepumpe koster 7.500 kr. i forbrug/år. Her har du altså allerede sparet 17.500 kr.
  • Investeringen i varmepumpen er 100.000 kr. Den kan du låne og betale tilbage over f.eks. 7 år. Dvs. 1422 kr./md. Denne udgift vil forsvinde efter syv år, og så har du både et ekstra rådighedsbeløb til den tid og en løbende besparelse på varmeregningen.

 

Vores varmepumpe beregner er selvfølgelig kun et skøn; der er individuelle forhold, der skal tages højde for. Kontakt os for at høre mere, vi rådgiver både om dit valg af energiløsning, monterer og servicerer den i fremtiden.