Gode råd om varmepumper - Få bedre råd hos Dansk Varme Service

Bedre råd

Vi har her samlet en række informationer til dig, der kan hjælpe til og finde svar på spørgsmål om varmepumper, olie– og gasfyr samt VVS og varmeanlæg generelt.

Gode råd om varmepumper

Luft til vand, luft til luft og jordvarme pumpe

Her er et par tips til hvad du kan tjekke, hvis du har problemer med din varmepumpe:

Tjek om der mangler strøm. Er HFI-relæ slået fra?

Hvis for lidt varme kan det være varme kurven der skal justeres.

Hvis der er varme i nogen af radiatorne er det ikke varmepumpen der er årsagen, men der imod en ventil eller luft på en eller flere radiatorer.

Virker fjernbetjeningen.

Bemærk: En varmepumpe gør ikke radiatorerne så varme som et olieanlæg eksempelvis, så hvis du synes det er koldt så prøv og skrue op for radiatorventilen.

Varmepumpeservice_400x400px


Se video om frekvensstyrede varmepumper fra Metro Therm her.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Se her hvordan en varmepumpe fra Vaillant og Metro Therm virker.

 

 

Varmepumpelisten

Find de bedste varmepumper på det danske marked. Varmepumperne på listen overholder alle lovkrav og er testet af et uafhængigt testlaboratorium.

De kan ses her: Varmepumpelisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning – og kan hjælpe dig hele vejen – fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon eller mail og få uforpligtende energisnak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmeinstallation.

Trustpilot score 8,7

Det er bare helt perfekt

Jeg har nu brugt firmaet i ca. 30 år, også før det hed DVS. og jeg må sige at det er bare helt perfekt, deres service medarbejdere er meget dygtige og gode til at informere om evt. forbedringer m.m.

Finn Pedersen 16. august 2018

Garanti for din sikkerhed

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

  • ISO 9001:2015 logo
  • Naturgasmester logo 2019